Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to tak źle wygląda?

Ścieżka miłości u dziewczyny na brzuchu. Przejdzie?

Polecane posty

Gość Czy to tak źle wygląda?

Czy włoski pod pępkiem kobieta musi depilować?

Jeżeli sa bardzo ciemne i mocno widoczne, to powinna, bo nie wyglada to dobrze u kobiety.. w ogóle to kobieta chyba nie powinna mieć tam mocnego owłosienia, a jeśli je ma, to coś z jej hormonami nie tak..

Takie delikatne włosy ma większość kobiet, ale jeżeli jest to bardzo widoczne to nie wygląda estetycznie.

Najlepiej o to spytać swojego chłopaka. jak mu będzie przeszkadzać, to zgolisz. Przecież to nie żaden problem. Co baby mogą wiedzieć o gustach facetów?

Gość echhhhhhhh
"Jeżeli sa bardzo ciemne i mocno widoczne, to powinna, bo nie wyglada to dobrze u kobiety.. w ogóle to kobieta chyba nie powinna mieć tam mocnego owłosienia, a jeśli je ma, to coś z jej hormonami nie tak." powiedziała co wiedziała kwoka są kobiety, co nic z tym nie robią, mają chłopaków i jest ok, więc nei ma żadnego "powinna" są kobiety GENETYCZNIE hojniej obdarowane owłosieniem i to jest całkowicie normalne, mają zwykle piękne włosy na głowie a takzę oprawę oczu niektóre mają nadwrażliwe mieszki na testosteron (który jest u kazdej kobiety w niewielkim stężeniu) i faktycznie, są takie u których jest to powodowane hormonami, ale jest ich niewiele, i sama ścieżka jako taka absolutnie o niczym nie świadczy Niektórym facetom się to podoba bo to zwykle wskazuje na wysokie libido;)

Gość echhhhhhhh
* HOJNIEJ

Nie jestem kwoką!! Tylko człowikeim! To po pierwsze.. a po drugie tak, napisałam to co wiedziałam.. i mam do tego prawo.

Gość no ale nawet
nie wiadomo o jakiej sciezce mowimy, czy ona serio jest widoczna, czy tylko czasem jak swiatlo pada.. pokaz na zdj

Gość Introspector
Czy wam zawsze miłość kojarzy się z seksem?

Gość faceci to maja przejebane
faceci są teraz nakręceni na młodziutkie laseczki bez owłosienia takie delikatne jak u dziewczynki przed dojrzewaneim

Gość Salwador Stasik
Witam. Mam też problem. Mianowicie chodzi o tzw "punkt disco"zwany też wzgórkiem lub wzniesieniem disco. Krótko pisząc-włosy na klacie. To się wg mnie gryzie z fasonem koszul które zakładam co sobota na disco by zdobyć kolejna loszkę:classic_cool:Mam najczęściej takie z dużym kołnierzem a czasem żabotem.Jak się na to zapatrujecie? Ps czy też golicie klate przed wypadem do clubu?:classic_cool:

Nie okropne a bujne a to różnica . Jak kobieta ma wąsy to nie jest to seksowne tak samo jak owłosione nogi, jak goryl reszta to rzecz gustu.

to ze ktoras ma czarne wloski i troche bujniejsze nie swiadczy zaraz o chorobie hormonalnej. wezcie sie zastanowcie co piszecie:O

Gość do kurtka we wspolnej szatni--
a golisz sie?

Gość sdaweggn
pokazcie jakas fotke takiej sciezki milosci u laski