Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajaka54

DAJCIE COS ZJESC DZIECIOM PRZED PRZEDSZKOLEM ?

Polecane posty

Gość bajaka54

czy nie ? wiedzac ze tam jest sniadanie

Gość prowadzam
dziecko zaprowadzam do przedszkola na 8 a ok 8.20 maja śniadanie także bez sensu dawać coś przed do jedzenia.Napije się ciepłej herbatki i wychodzimy

Gość moje dzieci chodzą
na 2 śniadanie do przedszkola więc rano im daje śniadanie. Najczęściej kanapkę albo mleko z płatkami. Zależy co jest na 2 śniadanie. Sprawdzam sobie zawsze na stronie przedszkola jadłospis i wiem co będzie na śniadanie w danym dniu.

Gość zxdhkgknc
Nie. Wstajemy o 7 i młody nic nie che jeść. o 7:50 wychodzimy a o 9 rano mają śniadanko i wiem, ze wszystko zjada

Gość U mnie to??
Jest tak że wstaje i 7 i nic nie chce jeść . O wpół 8 wychodzimy (150 m mam do przedszkola ) pod szkoła już głodny jest i żadne prośby nie działają żeby chociaż 1 kanapke zjadł przed wyjściem , uparty jak osiołek w domu nie a ledwo dojdzie i nagle wilczy głód :/ na szczęście o 8.00-8.30 mają śniadanko , więc jest dobrze długo nie głoduje

Gość zxdhkgknc
Wiesz co rób ?? Bierz na drogę 1 kanapkę ! Poważnie ! I niech sobie zje po drodze czy też przed wejściem do przedszkola :)

Gość ja na śniadanie zjadłam
@u mnie to - niech wstaje wcześniej bo ja dorosła baba a i tak zaraz po wstaniu z łóżka nie zjem nic bo po prostu nie jestem głodna ani przełknąć nic nie mogę :) dlatego wstaję co najmniej godzinę przed wyjściem z domu żeby na spokojnie się wyszykować i zjeść coś małego :)

Gość dfghjsdfghjdsfghj
chlopeic czy dziewczynka? no bo jak chlopiec to wychwac nma pana wladce z penisem a jak dzieczynka to obowiazkowo na kucharke niewolnice z rozumem wielkosci pestki http://www.youtube.com/watch?v=PYqXb_7POc0