Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodupykraa

dość mam życia w biedzie-jak zarobic?moze byc nielegalnie

Polecane posty

Gość gość
Tu masz system i się ciesz : www.jakzarabiambezetatu.pl

Gość gość
Ja zarabiam kolo 2 tys, 200 godzin pracy. To dobrze?

Gość Eustachy Wiewiórka
Ja ****** małolaty ich dzianych starych o czym nie wiedzą. Te małe k***wki są tak napalone że z d**y do papy biorą. Tydzień odpoczywam bo mnie k***s później boli ale wyciągam lekko 15 koła na miecha niekiedy koło 20. Ale jeśli nie lecą na ciebie laski możesz zawsze ****ać stare niemry za euro i przy okazji mieć całoroczne wakacje nad morzem.

Gość Jorggość
Debilre debile do kastracji

Gość gość
Chcesz zarabiać duże pieniądze pracując zaledwie kilka godzin tygodniowo? Marzą Ci się dalekie podróże,chcesz spełniać swoje marzenia,ale brakuje Ci na to funduszy? Masz dość pracy na etacie za przysłowiowe marne grosze? Jeśli tak, to ta oferta jest właśnie dla Ciebie. Weż życie w swoje ręce,nie czekaj biernie na rozwój wydarzeń.Zmień swoje życie na lepsze już dziś. Możesz zarobić ponad 6 tysięcy netto na miesiąc!!! Bez wkladu własnego!Bez ryzyka(nic nie inwestujesz,więc nic nie tracisz,a jedynie zyskujesz). Bez wychodzenia z domu. Praca w 100% legalna. Z nami osiągniesz sukces! :) Dołącz do nas już dziś, nie zwlekaj.Na każdym etapie naszej współpracy otrzymasz darmowe szkolenia. Odpowiemy na wszystkie Twoje pytania. Jeśli jesteś zainteresowany, to zapraszam na stronę : https://drogadomiliona.wixsite.com/zarabiajwsieci Zostaw emaila,odezwiemy się;)

Gość gość
nie warto

Gość NOVA CE GLIWICE
Pomożemy Ci zawodowo! U nas rekrutacja trwa cały rok! Wystarczy 1 rok by zostać specjalistą ! Nie wymagana matura. TOP kierunki: Specjalista do spraw dietetyki, Opiekun Medyczny, Rejestratorka Medyczna, Technik Handlowiec, Technik Elektryk, Organizator Imprez Ślubnych. Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne ul. Zwycięstwa 50/2, Gliwice, tel.: 794 400 162, mail: gliwice@nova.edu.pl lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl

Gość gość
chce zarobic pinadze

Gość Piotr z Wrocławia
Ja też chce zarobić ... jak obiecasz mi duże pieniądze ( a będę sumienny w wyk Twoich poleceń ) i skłamiesz to Cię zabije ! System jedynkowy - tylko prawda ! Czekam na info ...

Gość Piotr z Wrocławia
.... jak myślałem ... zero odpowiedzi = same kłamczuchy ? Normalne zarobki .... to takie za które na gotowanym obiedzie , chlebie, maśle i wędlinie przeżyjesz miesiąc to tak dużo ?

Gość gość
Szczerze nie mogę z was takie głupie pytania jak zarobić jakbyście własnego mózgu nie mieli i nie umieli wymyślić patentu.

Gość Marek

Polecam odebrać darmowy poradnik zarabiania pieniędzy na: https://extradochod.wordpress.com/