Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eneduee

jak zrzucić tłuszcz z ud ?

Polecane posty

Gość eneduee

na udach am duzo tluszczu,tam gdzie sie koncza nogi,wyglada to okropnie bo uda sa szersze niz same biodra.sprawia to,ze nosze rozmiar 40 na tylek chociaz mam chuda sylwetke. wszedzie indziej jestesm szczupla.jak zrzucic tluszcz akurat z tych miejsc? zwlaszcza,ze ten tluszcz to cellulit ;/ nie chce zeby cycki mi schudly,bo nosze i tak rozmiar A :D

Na początek polecam aktywność aerobową, przeplataną ćwiczeniami siłowymi, takimi jak zwykłe przysiady, hack przysiady, przysiady jeffersona, przywodzenia i odwodzenie nóg, wypady na jedną nogę czy wykroki. Filmiki instruktażowe tych ćwiczeń znajdziesz spokojnie na profilu Hellhound na facebooku, przejrzyj wpisy, jest tam tego sporo.

Gość malagenia
Na pewno dobrze jest się zapisać na siłownie, gdzie instruktor powie Ci jaki ćwiczenia będą dla Ciebie najlepsze. Na pewno ćwiczenia na stepperze mogą Ci pomóc. Tak z 40 min z 4 razy w tygodniu powinno wystarczyć.

Gość dziewczyna z sieci
polecam rower, mi od tego schudły nogi ładnie

Gość eeeeeeee????????
nie da się przejrzeć na facebooku bo nie jest dostępne dla niezalogowanych. A ja np. nie będę zakładać konta tylko po to, żeby naklikać "przyjaciół" jakiemuś sklepiczynie.

Gość inesines666
Ćwicz na hoola-hopie. 45 dziennie na lekko ugiętych nogach i gwarantuję Ci, że wysmuklisz uda. Mnie się udało już po miesiącu osiągnąć oczekiwany stan (tyle, że przy tym trzymałam się diety). Trzeba tylko uważać na obciążenie stawów kolanowych - najlepiej kąpać się w soli bocheńskiej, super regeneruje i uśmierza bóle.

Gość Magd90a
Idz na siłownie gdzie oferują trenera personalnego. On będzie wiedział najlepiej. Ja zrzucałam sam brzuch i świetnie mi poszlo. Ćwiczenia proste i dobrze wytłumaczone, do tego lista zakazanych produktów od niego+naturalne w miare możliwości wspomagacze. min slimcea, która chyba pomogła mi najbardziej. 10 kg mniej po kuracji.

Gość gość
great stuff

Gość Melani26
Z własnego doświadczenia wiem, że z ud łatwo zrzucić ćwicząc na stepperze i orbiterku. Orbiterek może być drogi, ale stepper kosztuje w granicach 100-200zł , chociaż nawet dobry orbiterek można dostać niedrogo chociażby w sporti.pl

Polecam ćwiczenia skalpel wyzwanie Ewy Chodakowskiej , jest w nim dużo ćwiczeń angażujących mięśnie ud i po miesiącu walki jestem w stanie powiedzieć, że naprawdę widać efekty ;)

Gość gość
Zumba :)Włącz youtube i rób to co oni.