Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaitak

proszę o pomoc ludzi z poznania

Polecane posty

Gość martaitak

Jak dojadę z dworca pkp do miejscowości pomorowe podgórne? Ile zapłąciłabym za takówkę, czy może są jakieś busy?auobusy?

Gość martaitak
a dlaczego?

Gość Jestem z Poznania i zapewniam
ze nie ma w okolicy takiej miejscowosci. Jest Tarnowo podgorne, ale skad jezdza autobusy i kiedy, nie mam pojecia, bo to takie zadupie, na ktorym nic nie ma, wiec nigdy tam sie nie wybieralam. Co do taksowki, sprawdz sobie kilometrowke i policz, moze 50zl starczy?

Gość Jestem z Poznania i zapewniam
p.s. busow na pewno nie ma

Gość martaitak
Macie rację, Tarnowo Podgórne, przepraszam. A gdzie najlepiej wysiąść aby było najbliżej do tj miejscowości? Będę jechała pociągiem.

Gość erhn45
Ja tez jestem z Poznania, ale niestety nie pomoge. Tarnowo to wiocha, nigdy tam nie bylam, bo nie potrzebowalam. Ani nie bylo tam interesujacych mnie zabytkow, ani nic innego. Spytaj moze czy jest ktos z Tarnowa i jak dojezdza do Poznania albo znajdz rozklad jazdy PKS. Ja Ci nie pomoge.

Gość kaśka z sasiedztwa
poznań gl. trzeba sie upewnic czy pociag do tarnowa podgórnego sie na stacji poznan gl zatrzymuje ew poprosic maszyniste by zwolnil to se wskoczysz

Gość martaitak
Nic to, dziękuje Wam bardzo za odpowiedzi, muszę jechać na parę dni do hotelu 500 i już planuję dojazd. Sprawdziłam taksówki, km (ale dokłądnie nie wiem skąd:-)), policzyłam mniej więcej:-) dzięki:-)

Gość uwyeuwyu
nie mam pojecia, bo to takie zadupie, na ktorym nic nie ma, buachachacha... tarnowo podgórne ma więcej zakładów niz chyba w całym Poznaniu, zostało wybrane kiedyś najbogatsza gmina w całej Polsce! Dojechac dosc prosto- z dworca trzeba jechac tramwajem do Ogrodów, a stamtąd jezdzi kilka autobusów do Tarnowa.

Gość Joela
Tarnowo Podg.jest sliczną miejscowością .Ma największe w Polsce sztuczne lodowisko ,piekne osiedla mieszkaniowe ,wypasioną szkołę .Jest czyste i zadbane .W pobliżu jest duże centrum ogrodnicze Yukka ,sporo sklepów niedaleko Auchan,Leroy Marlin ,Nico ,Decathlon.Jest to bogata miejscowość .A hotel 500 znajduje się przy samej szosie jadąc od strony Pniew (Swiecka).Do Poznania jeżdzą co chwilę podmiejskie autobusy