Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tkanina

Na jakim materiale nie widać plam potu?

Polecane posty

Gość Tkanina

Witam! Mam problem z nadmierną potliwością. Chcę sobie uszyć sukienkę na sylwestra - cała noc intensywnej zabawy i tańczenia na pewno sprawi, że mocno się spocę. Antyperspirant powstrzyma zapach, ale plamy będą widoczne. Stąd moje pytanie: na jakim materiale nie widać plam potu, nawet przy bardzo mocnej potliwości?

Gość Tkanina
Jesli wybiorę sukienkę z małym rękawkiem, to wkładki odpadają. Muszę mieć jakąś alternatywę. POza tym nie mogę ryzykować, że będę miała mokre plecy.

Gość cs msd
Polece ci ziaja bloker. Sprawdz wczesniej czy dziala na ciebie. tez mam problem z nadmierna potliwoscia. Uzywam antyperspirantu w kulce+antyperspirantu w dezodorancie, a blokera przed waznymi wydarzeniami (stale nie bo uwazam, ze to mocna chemia, jak wszystko). Stosuje sie 3noce pod rzad. Wyprobuj.

Gość Tkanina
W porządku, spróbuję. Ale może jednak orientujecie się na jakim materiale na sukienkę nie będzie widać plam potu...?

Gość nie ma takiego materiału
na każdym widać wilgotne plamy. zastosuj się do rad,które tu różne osoby udzielają. Ja czasem posypuję pachy talkiem - pot się wchłania, ale to nie na długo.

Gość Tkanina
A wiskoza? Co o tym sądzicie? Widać plamy?

Gość AnnaBrunette
A ta potliwosc to od stresu?

Gość pikku
Stosuj Antidral lub Etiaxil. U mnie rewelacyjnie sprawdził się Antidral, nawet w upałach 35 stopni. A jak ograniczyłam do minimum biały cukier i mięso, to problem potu prawie zniknął. Nie masz problemów z hormonami?

Gość zaburzenia hormonalne
etiaxil, antidral, driclor i zaja bloker to prawie to samo, ziaja najtansza. na lnie nie bedzie tak bardzo widac

Gość alebaba
Idź nago, na gołej skórze plam nie widać, przy dobrym przewiewie szybko wyparuje.

Gość frania ajajaj
Na jakim materiale nie widać plam potu? Na mokrym :))

Gość atopiaaaaaa
LEN! na LNIE!!! nie widac plam

Gość ludzie dajcie spokój z tymi et
etiaxilami antidralami i ziajami, ja używałam i gówno dawało, poza tym są osoby które się pocą nie tylko pod pachami, ale na całym ciele, a przecież brzucha, pleców i gęby się tym nie wysmaruje, ja się pocę w czasie upałów, wysiłku i stresu i właśnie na całym ciele, i też mam problemy z ubraniami, co robić żeby nie było tego chociaż widać. bo nie potrafię tego zwalczyć, hormony mam ponoć ok

Gość DzipSzeroki
ludzie - no widocznie Tobie pocenie sie mocno daje we znaki, mnie pomogl etiaxil, bo pocilem sie glownie pod pachami, jak jakies stresujace sytuacje wystepowaly. Obecny komfort psychiczny jest naprawde spory :)

Gość atopiaaaaaa
ludzie - albo masz cos z hormonami albo taka juz twoja uroda. podobno regularne picie szalwi u wielu osob troche zmniejsza pocenie sie (na calym ciele). i oczywiscie mozna sie smarowac calemu blokerem, nie tylko pod pachami, ale czy to zdrowe to nie wiem

Gość atopiaaaaaa
i powtorze - najmniej plamy widac na lnie

Gość A takiś ty
ja mam ten sam problem, niedługo trzeba będzie rozejrzeć się za sukienką na karnawał - a mokrych plam pod paszkami nie chcę. nie będę stosować żadnych specyfikow. moze ktoś pomoże?

Gość feliceagnes
stsowalam etiaxil FAKT w sumie pod pachami mialam sucho, ale plecki mokre jak zawsze, ale pot ktory powinien uchodzic przez pachy zaczal sie wydzielac przez rece i stopy to podziekowalam!

Gość gość
kup sobie mocno ciemną bluzke mam ten problem co ty kup sobie bluzke mgiełke tylko najlepiej białą albo czarną możesz sprubować tych blokerów i tak dalej ale mi to nie pomaga ubieram grube bluzy a i tak wszystko widać i jak wybierzesz dobry kolor koszuli w krate też nic nie widać .

Gość gość
na koronce nie widac