Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lets dens 88

podrywają mnie kolesie, niepweni siebie, swej wartości

Polecane posty

Gość lets dens 88

bez dystansu do siebie. Cały czas mnie za wszystko przepraszają a jak ich nie chcę, to desperacko pytają co robią źle i czy są brzydcy. Jestem tym zmęczona, spławianiem i tłumaczeniem, żeby wyluzowali. Że już nie powiem o tym, że jak zażartujesz z któregoś to depresja i załamka, rozkminy :O:O:O w moim rankingu poważne podejście do własnej osoby, to największe kalectwo, wolałabym się urodzić ślepa niz całe życie być przewrażliwiona

Gość lets dens 88
następny przewrażliwiony jak można przepraszać laskę za to, ze ma kaca, albo "przepraszam, że piszę smsa ale chcę zapytać jak sie dziś miewasz, jak pozwolisz to jutro też napisze" :O chryste

Gość lets dens 88
albo pisze kolesiowy, ze nie mam ochoty dzis sie spotkać, to ten dzwoni jeszcze dwa razy z tym samym pytaniem i pisze kilka smsów ztym samym pytaniem :O pokazują tylko swoją frustrację i brak zainteresowań, znajomych. Nuda aż boli

Gość znawcanieprzyzwoity
łooo matko!! i co z tym teraz zrobisz??

Gość lets dens 88
ucieknę na jamajkę i będę skręcać lolki

Gość latooszkaka
znam to. Facet ma być męski a nie taka pizda. oczywiście to nie znaczy ,ze gustuje w dresach. Bo drechy to zazwyczaj też zakompleksione tzipy 🖐️

Gość lets dens 88
latoszka dla mnie to może chodzić nawet w łachmanach(no dobra skarpetki i sandały odpadają :D i obcisłe spodenki - bo to pedalskie), niech tylko się umie śmiać z siebie i ma wyjebane na to co ktoś o nim myśli, bo przy takich ludziach czuje się zajebiście zastanawiam się czemu przyciągam takie łajzy :O:O

Gość znawcanieprzyzwoity
a ile masz lat?? może wyglądasz na tyle skromnie ze łajzy upatrują w Tobie swoja szanse;)

Gość latooszkaka
ja mam tak pół na pół. przyciągam też takich wrażliwych frajerków ale i normalnych wyluzowanych facetów z silną osobowością.

Gość lets dens 88
w pyte ! ;)

Gość lets dens 88
kultura to moje drugie imię

Czyli jesteś kulturalną łajzą? :D Cytuję słownik PWN hasło łajza: 1. pogardliwie o człowieku brudnym, zaniedbanym, zapijaczonym; łachudra 2. "przestarz." włóczęga, włóczykij

Gość lets dens 88
darujmy sobie tą poprawność polityczną, w moim słowniku łajza to facet z którym trzeba postepować jak z jajkiem, który jest egocentryczny, żyjący w swoim świecie i ma delikatne ego. Łajza nie ma swojego zdania na żaden temat, nie ma osobowości. Szuka potwierdzenia swej wartości w ustach innych ludzi. Dotyka go śmiertelnie żarta albo najmniejsza sugestia na jego temat. Takie osoby są jak wrzud na dupie. Świat byłby weselszy z ludzmi z dystansem do siebie.

Gość lets dens 88
i na pewno nie gardzę takimi osobami, czuję współczucie i litość

Wrzód piszemy przez ó z kreską bo wymienia się na o w słowie wrzody. Kafeteria nie tylko bawi ale i uczy :classic_cool: Przytoczyłem słownik dla żartu, być może jesteś ubrana skromnie i nie emanujesz seksem więc mniej pewni faceci czują iż z Tobą może im się uda :)

Gość grecka boginia wkurv*ienia
a do mnie zawalał koleś równy na wzrost ze mną czyli jednym słowem kurdupel :O 165 cm dla faceta to jest kurdupelski wzrost:O ale to nie wszytsko. Miał głos jak dziewczynka. na dodatek był upierdliwy i wprost przyznawał się ze mnie podrywa :D hahahaha :D myslał ze cos z tego bedzie :D a ja specjalnie odpisywałam mu na sms-y na poczatku, kręciłam tą rozmowę,a potem ni z gruchy ni z pietruchy go olałam, nie odzywałam się..a on pisał, dzwonił...po 3 tyg zrozumiał chyba co jest grane.

Gość lets dens 88
abo jestem w rzeczywistości otwartą, cholernie miłą, uśmiechniętą osobą, która zachęca każdego nieśmiałka albo tak brzydką, bezbarwną i przeciętną, że tylko kolesie bez charakteru podbijają sądząc, że z taką to musi się coś udać

Gość lets dens 88
męska rzeczo jestem bardzo sexi, gorąca i urocza :P umarłbyś dla mojego biustu, nóg i rozkołysanych bioder w tańcu :classic_cool:

Gość ytyugty
albo tak brzydką, bezbarwną i przeciętną, że tylko kolesie bez charakteru podbijają sądząc, że z taką to musi się coś udać dobry trop, takie ciapki nigdy nie podrywaja bardzo atrakcyjnych, pewnych siebie kobiet, bo z gory wiedza, ze nie maja u takich szans.

Biust zazwyczaj czai się ukryty za kawałkiem ubrania i sam nie wyskakuje Ładne piersi to duży atut, aczkolwiek to nie wszystko.

Gość z rozdartym sercem
proste że mam wady, ale akceptuję je, akceptuję siebie taką jaka jestem prawda jest taka, że cholernie jest mało ludzi z dystansem do siebie. Polska to kraj zakompleksionych ludzi

Gość lets dens 88
męska rzeczo, a ty umiesz się śmiać z siebie swoich wad ?