Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greg*

ginekolog KRAKOW

Polecane posty

Gość greg*

hej dziewczyny:) polecilybyscie mi jakiegos fajnego lekarza? jestem studentka, dlatego zalezy mi na ginekologu ktory ma kontakt z nfz, wiecie na takim do ktorego idzie sie rano zarejestrowac, czeka sie i wizyta odbywa sie jeszcze tego samego dnia. ew na lekarzu prywatnym ale w miare tanim:) pozdrawiam:)

Gość greg*
no, dziewczyny....:(

W krakowie ??? Nikt Cie porządnie nie zbada jak nie dasz... ja zawsze chodzę prywatnie na siedlu oświecenia jak już. W jednym z tych nowych bloków jest dobra ginekolog, ale też sobie bierze, a ja tam wole dać i mieć pewne, badania porobi, wymazy bierze, a nie stary dziaduch z nfz popatrzy polooka, łape wsadzi i stwierdzi, ze jak nie capi znaczy ze jest ok. Tragedia.

Gość fdstrtrstt
no na NFZ to nie da rady zapisać się i tego samego dnia iść. Gdzieś ty żyła? jak chcesz tego samego dnia to tylko prywatnie. ze swojej strony mogę polecić ginekologa na sławkowskiej przy rynku. To chyba się Pro humana vita nazywa. Nazwiska lekarki już nie pamiętam ale była ok, miła i kompetentna a i wtedy brała dość niedużo bo 45 zł (zniżka studencka).

Gość greg*
no z malego 70tys miasta... to raczej byla normalka:P ale dzieki:) zadzwonie do tej przy rynku. swoja droga to spodziewalam sie duzo drozszych wizyt:) Dzieki bardzo:*