Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to ciąża1985

co z tym okresem

Polecane posty

Gość czy to ciąża1985

ostatni normalny @ mialam 6 sierpnia normalna obfitość i dlugość kochaliśmy sie z mężem w dni płodne (staramy się o dzidzie) bylam pewna ze sie uda a tu 1 wrzesnia dostałam@ byla dziwna bo trwała 3 dni i bardzo malo obfita troche mnie to zmartwiło zaraz po skończonej @ zrobiłam test i wyszedł negatywny nastepnie 28 wrzesnia dostałam kolejny @i tym razem trwała 3 dni i mało obfita męczy mnie zgaga od jakiegoś czasu jestem zmęczona mecza mnie mdłosci ale wieczorami nie wymiotuje mam bóle podbrzusza i boli mnie kregosłup. Czy to możliwe ze jednak jestem w ciąży. Testu nie moge zrobic bo samochod w naprawie już dluzszy czas a zadnej kolezanki nie bede prosic bo zaraz by rozpowiedzialy a moze nie ma czego

Gość czy to ciąża1985
czy nikt nie odowie moze ktos tak mial i jednak byl w ciazy a jak nie to chyba potrzebuje zeby ktos sprowadzil mnie na ziemie

Gość avioterapppppppppppppppp
co jak sie nie ma auto to juz koniec swiata :O:O:O ludzieeeee a my ci tego nie powiemy czy ciaza czy nie ciaza przeciez

Gość czy to ciąża1985
no wlasnie tak sie sklada ze mieszkam 7 km od miasta i tylko samochodem moge dojechac po test a jesli chodzi o dzien to mieze sobie temp. juz od dluzszego czasu i wiem kiedy mam owulacje

a autobusy to nie jezdza:P

Gość czy to ciąża1985
wiem ze nikt mi tu nie powie czy to ciaza ale moze ktos tak mial a jednak byla to ciaza natura lubi platac figle za tydzien ide do ginekologa i moze napisze tutaj ze jednak jestem w ciazy

no na to to nikt ci nie da gwarancji niestety moja droga bo niby ktos tak moze i miec ale kazdy organizm jest inny u jednej moze to byc ciaza a u drugiej nie jak cie to az tak marwti jedz do laboratorium albo przychodzi jutro i zrob sobie beta hcg bedziesz miala jasnosc sytacji

Gość czy to ciąża1985
jezdza ale tylko takie ktore dzieci zabieraja do szkoly i przedszkoli no ale nie o to tutaj chodzi chcialabym wiedziec czy ktoras miala @ a byla w ciazy

nie no jestes jednak tepa:O:O nikt ci tu niepowie bo jak pisze kazda ma inny organizm a to ze ktos tak mialm nie znaczy ze ty tez bedeziesz a tak wogle to na fajnej wiosce mieszkasz skoro nic nie jedzie:O:O bidulka a co by bylo jak bys nie miala auta???:O:O:D nie ruszlabys sie z domu???? czyli nawet nie pracujesz jak nie masz sie jak ruszyc hahaha

Gość czy to ciąża1985
denerwuja mnie takie dziewuchy jak ty jesli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to po co sie wypowiadasz i ludzi denerwujesz. To prwda nie mieszkam w duzym miescie a czasy sa jakie sa ze kazdy ma swoj samochod i autobusy to juz przezytek a dla twojej wiadomosci to pracuje mam swoj wlasny zaklad a od 3 tygodni jestem na chorobowym