Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padneeee

dzisiaj to juz myslałam ze padne

Polecane posty

Gość padneeee

facet do dwóch swoich córeczek MAJA U JULKA pospieszcie sie :D normalnie ludzie biourą statystyki i dają imiona tylko z pierwszej treójki : maja i julka.... bosze

Gość Orange kod1
bosze...lekcje odrobilas na jutro???

Gość Dziewczyno weź się
cóż.......padła :D i dobrze bo tam niżej jest niż społeczny akurat wygodne miejsce dla autorki :D

Gość Rower biegowy Puky.
Wiesz, z drugiej strony pomyśl czy bardziej nie skalało by ci uszu: Nikola i Nadia pośpieszcie się :o

Gość povvoodka
moja kolezanka ma maje i lene, a kuzynka - julie i kubusia :P

Gość ham111111
jaka poj..bana ci.a !!! A woojek ci do imion..

Gość no i co a ty to pewnie
angelika albo wanessa

Gość padneeee
mnie by mnie zdziwiło własnie angelika i weneesa ale maja i julka toz to team :D ze-na-da

Gość fsdfsdfs
A wiesz dlaczego nikogo nie bulwersowały te Kasie czy Anie? To imiona klasyczne, ćwoku. I jeśli ktoś nadał takie imię to nie dlatego że szukał na siłę, z przekonaniem że to będzie nie wiadomo co a z żałosnym, pretensjonalnym efektem.

Gość taka chwilowa moda...
Moja córka ma w klasie 6 Julek, każda wołana po nazwisku:-P Poszła w tym roku do zerówki i jest zatrzęsienie Julek, Oliwek i Wanessek. Tych ostatnich ma w grupie 3. Ludzie lubią naśladować innych i stąd taka moda. Zaznaczę, że moja Marta jest jedyną Martą w szkole:-D

Może niektórzy ludzie mają daleko gdzieś statystyki i modę i nazywają dzieci tak jak im sie akurat w danym momencie podoba :) Moja siostra ma popularne imię, ale dlatego że mamie już dawno to imię sie podobało i nawet na bierzmowanie je dla siebie wybrała i potem nadała je swojej córce, a autorka pewnie byłaby pewna że imię zostało wybrane bo jest modne :p

Gość haha a to dobre!
Jak powstaje temat o popularnych imionach momentalnie pojawiają się wpisy: ja nazwałam tak dziecko, bo od zawsze nam się to imię podobało, ja nazwałam córkę Julka, kiedy jeszcze nie było tak popularne, ja nie patrzę na innych kieruję się gustem. Jasne, nagle wszyscy myślą, że Julia, Wiktoria i Nikola nie są popularne, a Mai i Lenek już w ogóle nie ma:-P

Ale w czym problem? Przecież cały czas panuje moda na określone imiona i tak jak za moich czasów były w szkole Kasie, Anie i Agnieszki, tak teraz są Maje i Julki. Pamiętam jak były same Amelie jak tylko pojawiła się Amelia w "Na dobre i na złe" :). Rodzice wybierają takie imię jak im się podoba i tyle. A to, że będzie dużo dzieci w szkole o takich samych imionach? I co z tego? To już większym problemem są wymyśle imiona.Ostatnio słyszałam, jak mama zwracała się do syna: Makary ;) Na bank będą na niego mówili Makaron ;)

Gość dellicje
a ja mam adasia i ewę :P i też się smieją czasem

Gość mozemozerze
ja mam na imie Milena i mam 23lata i zawsze bylam tylko jedna w szkole byla fura monik,anek,sandr,i sylwi no i agat moja core nazwalam Nina nie wiem czy jest popularne w sumie nie spotkalam sie Milena jest dzisiaj dosc popularnym imeiniem ale jak ja mialam 7lat bylam jedyna Milenka w szkole i na podworku dlatego mam nadzieje ze moja Nina tez nie bedzie jedna z wielu :)