Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ameliaaaa

mamuski co porabiacie w takie ponure dni??jak mija wam dzien?

Polecane posty

hej mamusi jak wam dzis dzien mija??co porabiacie kiedy za oknem takie zimno??chcialam spytac na jak dlugo robicie sobie spacerki z waszymi pociechami??jak ubieracie dzieci??zakladacie rajstopy??przykrywacie kocem??

Gość tak,tak zakladamy
i rajstopy i kurtki zimowe i czapki ,rekawiczki. przeciez to jesien!nie zima,jakie rajstopy????

to co z tego ze jesien..to co w jesien nie mozna zalozyc rajstop pod spodnie??kurde jest 7 stopni na dworzu;/ ja zakladam swojej corce juz rajstopy jak jest tak zimno..nie chce zeby wialo jej zimne powietrze pod nogawke jak siedzi w wozku;/

Gość tak,tak zakladamy
Moim największym marzeniem jest wylizać odbytnicę kreta

Gość tak,tak zakladamy
no tak,zaloz rajstopy i przykryj to dziecko kocem polarowym.Wtedy sie dziwicie,ze te dzieci choruja,bo sa przegrzane! ile twoja corka ma lat,miesiecy?

a my dopiero wstaliśmy:D mały już zjadł i się bawił - dostal wczoraj nowy traktor i jest zachwycony a ja właśnie jjem sniadanie. więc nasz dzień sie dopiero zaczyna

grejs keli- moj dzien tez dopiero sie zaczal niedawno;p sniadanko zjedzone, pierwsze pranie wstawione;p mala sie bawi :) moja corka ma prawie poltora roku.

Gość jakasja32
Ja jeszcze nie zakładam nic synkowi pod spodnie, ale on ma spodnie takie na polarze i są cieple. Wiec normalnie ; Body, jakas bluzka z dlugim rekawem, spodnie, skarpetki, buty, kurtka, cienki szalik i czapka (tez jeszcze nie zimnowa) Kocem nie przykrywam, mały lubi sobie pobiegac troche:) Syn ma 13 miesięcy. Spacerujemy ok 1,5-2h Po południu jeszcze raz z nim wychodze, tzn tak ok 16:30 i spacerujemy godzine. Wtedy pod kurtke zakladam mu jeszcze kamizelke i rekawiczki.

Gość tak,tak zakladamy
Kradnę gołębie

a no właśnie pranie miałam wstawic, dobrze ze mi przypomniałaś! ja mam synka - 2,5 roku. wczoraj jak byl na dworze to nie miał rajstop. założyłam mu koszulkę z krótkim rękawem, cienką bluze i kurteczke - dośc ciepłą z podszewką. no i czapka na uszy ale cienka taka typowo jesienna. ani nie zmarzł ani sie nie spocił. u nas wczoraj strasznie wiało

Gość tak,tak zakladamy
moj syn ma 15 miesiecy.Zakladam mu spodnie,cienki sweter i kurtke jesienna,zapinana pod brode.zadnego szalika ani czapki a i tak probuje sie rozpinac. na rajstopy,moim skromnym zadniem to za wczesnie.twoja corka siedzi caly czas we wozku?

Gość jakasja32
my w sobote z mezem razem poszlismy na spacer i zeszlo nam ok 3godz. Synek mial chlodne rece, wiec wczoraj juz wzielam rekawiczki i dobrze jak sie okazalo bo łazilismy 4 h. Nawet zalowalam ze sobie rekawiczek nie wzielam :)

co jak co rajstop jeszcze nie zakładam ale co do rękawiczek się zgodze, mały sam się upomniał że mu strasznie zimno w rączki

no tu u mnie jest straszna pogoda;/ a jestem z woj war-maz. ja zakladam corce body na krotki, bluzka na dlugi, rajstopki(wlasnie zaczelam), spodnie,kurtka, czapka,husta.

nie nie siedzi caly czas w wozku.chociaz to zalezy.jak ide do maista na zakupy to siedzi w wozku.a jak konkretnie na spacer to wyjmuje ja tez zeby pochodzila sobie.np moja corka ma zawsze zimne dlonie.zawsze lody doslownie

Gość jakasja32
no wlasnie z roznych regionow polski jestesmy to i rozne pogody moga byc. a tam gdzie woda to jeszcze pewnie chlodniej, tzn odczuwalna temp jest chyba nizsza.

Ja rajstop nie zakładam ,jak mały zasypia przykrywam go kocykiem ,mieszkam w Sopocie więc nad samym morzem to troszkę wieje syn ma 9 mies spacerujemy ile się starsze zaprowadzam do szkoły i idziemy na spacer czasami tylko godz a czasami 3 godz .