Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolas23

do nauki literek

Polecane posty

Gość karolas23

Chciałabym zacząć uczyć moją 5 latkę literek i cyferek. Korzystaliśmy z książeczek i cyferki właściwie zna, ale z literkami trochę słabiej. Dla odmiany chciałabym żeby pobawiła się grami w stylu ukladanki. Może macie jakieś sprawdzone pomoce (nie na kompa) dzieki

ja zaczynam uczyc synka liter i nie bardzo wiem jak sie za to zabarc dla mnei to sa sparwy tak oczywiste ze trudno mi to ogarnac i pzrekazac mlodemu czlowiekowi :P no ale z uwagi na to ze maly zainteresowal sie komputerowa klawiatura lecimy co latwiejsze litery i widze ze chwyta :) nie potrafi napisac ich dlugopisem ale rozpoznaje wiec jest postep :) czytac bedzie umial a jak z pisaniem to z czasem sie okaze :D wydaje mi sie ze nie trzeba specjalnych pomocy naukowych wystarczy sposob i chec :) moj ma frajde jak cos na kompie napisze :)))

Gość kamila środa 33
5latka nie zna cyferek ani liter, chryste panie cos ty z nia robila cale dnie przez te 3 lata ostatnie? siedziala osłupiała przed tv? wspolczuje moja ma 4,5 i zna te podstawy juz dawno, baaa czyta proste wyrazy :O

Gość kostellos
ta gra z Adamigo jest rewelacyjna, wiem bo sama korzystalam z moja bratanica i sprawdza sie swietnie przy takich maluchach, polecam