Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stesknionawlasnegomeza

8 TYDZIEN PO CC CHCE KOCHAC SIE Z MEZEM ALE BOLI I PIECZE

Polecane posty

nie wiem co sie dzieje,chce sie z nim kochac,nie bylismy razem od 8-9mc bo ciaza byla zagrozona. teraz skonczylam polog chce uprawiac z nim seks ale jakakolwiek proba wsadzenia penisa konczy sie pieczeniem i bolem gra wstepna mineta itp a ja nic.. nawet nie drgne,podniecenie trwa 3 min i nic moglabym isc spac.. czy ktoras z was tak miala? co zrobic aby moc spac z mezem tak jak przed ciaza? boje sie ze to rozwali moje malzenstwo i zostaniemy tylko przyjacioli z mezem a ja nie chce takich ukladow chce byc zona nie kumpelka co wychowuje jego dziecko :(

Gość hitsezonu
jeżeli karmisz piersią to możesz mieć problem z suchością i brakiem podniecenia z powodu hormonów no cóż, ja się bałam o szwy albo że coś mi tam uszkodzi, ale nie było tak źle :) z czasem będzie lepiej :)

karmie caly czas.. przed ciaza moglam sie bzykac cale dnie :( nie mialam problemow z libido

karmie caly czas.. przed ciaza moglam sie bzykac cale dnie :( nie mialam problemow z libido

Gość mireczkaa
a dajże spokój, 8tygodni po porodzie masz prawo do takich odczuć. Po prostu poczekaj. A jeśli masz normalnego męża to nie sądze, że będziesz jego koleżanką :):):) Poza tym są inne metody - jak tak się martwisz o jego życie seksualne :)