Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adelajda82

Młodszy facet - warto czasem dac szanse.

Polecane posty

Gość adelajda82

Jestem po długoletnim związku małżeńskim mimo tego , ze mam 30 lata poznałam smak życia.Rozczarowanie , szczęście przeplatane raz jednym raz drugim . Myślałam zawsze , ze mój eks maż to jest to czego w życiu chciałam i to co miałam to maximum szczęścia i miłości . Jednak życie jest przewrotne i stawia nas w rożnych sytuacjach i testuje każdego dnia. teraz wiem , ze mój eks partner mimo 35 lat nigdy nie dorósł nigdy nie był tym kim powinien być , teraz wiem , ze dzięki niemu zrozumiałam kim tak naprawdę jestem ja sama. i czego oczekuje od 2 osoby. Czego trzeba oczekiwać i co trzeba dawać by być szczęśliwym w życiu. Zafundowanie kobiecie traumatycznych przeżyć przez faceta uczy i to bardzo uczy . Przez 3 miesiące dostałam taka szkole życia , ze te wszystkie 11 lat stały się niczym w porównaniu z tymi 3 miesiącami. Teraz na nowo odbudowuje swój świat , wiarę w prawdziwa miłość KTÓRĄ DOSTAŁAM DZIĘKI MŁODSZEMU FACETOWI. ZROZUMIAŁAM , ZE KTOŚ KOCHA MNIE TAK MOCNO , ZE TRZEBA TO UCZUCIE ODWZAJEMNIĆ I MIMO WIEKU NIE STAWIAĆ NA STARCIE MINUSA. TERAZ WIEM , ZE MOJE ZYCIE ZACZYNA SIĘ OD POCZĄTKU , MUSZE BUDOWAĆ WSZYSTKO OD NOWA , ALE NIE ŻAŁUJE BO MAM PRZY SOBIE KOGOŚ Z KIM WARTO TO ZROBIĆ....

Gość valenicco2
fajnie, powodzenia!

Gość adelajda82
gdybym chciała dać doopy to nie wybierała bym człowieka na lata tylko pierwszy lepszy bez uwagi na wiek... A dojrzałość i wiek niestety nie idzie w parze. A swoja droga jest o niebo lepszy we wszystkim co miałam do tej pory czyli zakładam , ze w sexie tez będzie I:) pozdrawiam te uszczypliwe wecie co siedzą w domku przd monitorem i czychaja na łatwy kąsek by dowalić komos ze sie jest do doopy . Moze to własnie wy jestescie do doopy i nikt was nie chce!!!!!!!!!!!!!

Gość bkjknkkkkkkkkkkkkkk
jestem po rozwodzie ( pierwszy maz 2 lata starszy ) teraz mam męża 7 lat młodszego 6 lat po ślubie , szczesliwa pomimo ze bałam sie tego zwiazku ze wzgledu na róznice wieku , czuje sie młodsza , bardziej dbam o siebie i nie ząłuje mojej decyzji

Gość 26!
Chciałbym poznać taką ryczącą trzydzieche, najlepiej z dzieckiem. Gdzie takie kobiety można spotkać? :classic_cool:

Gość bkjknkkkkkkkkkkkkkk
tylko czy ta 30 cha chce poznac ciebie > ? heh

jestem po rozwodzie mam o 4 lata młodszego partnera z którym jestem 5 lat i teraz wiem co to szczęście(mam jeszcze córkę,a sama jestem po 30)-tak trzymaj autorko

Gość bkjknkkkkkkkkkkkkkk
żona swojego męza - zmien tylko kulture osobista i słownik :)

Gość eh tam eh tam
Oj warto dac szanse warto:)) ja po 7 latach z rówieśnikiem po burzliwym związku i rozstaniu, poznałam własnie o 6 lat młodszego faceta, miał byc tylko kolegą na zranione serce, takim moim wsparciem przed załamką, okazało sie jednak ze jest cuudownym gosciem, dużo dojrzalszym i czulszym, miałam duże wahania przed tym związkiem ale zaryzykowałam i nie żałuje!! dzis jesteśmy szczesliwym małżenstwem i nie zamieniłabym go na żaden inny model:))