Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amant 5000

randka z neta

Polecane posty

Gość Amant 5000

Mam do Was kobiety takie pytanie, czy warto umawiać się jeszcze z dziewczyną która po spotkaniiu już w realu nadal loguje się do poralu randkowego? Spotkanie realne zakończyło się całkiem przyjemnie, przytuliła mnie nawet, potem jej wyslałem smsa że chętnie się z nią zobaczę jak będzie mieć czas... tylko... ona ciągle się loguje. To takie anty romantyczne...

Gość Amant 5000
do tego żeby zerwać z netem? :D

pewnie loguje się z czystej ciekawości,porozmawiaj z nią o tym,zresztą jedno spotkanie nie jest oznaką od razu związku.Trudno mi cokolwiek napisać bo nie wiem jak wyglądało to spotkanie i jak się umawialiście

Gość Amant 5000
rozumiem że jedno spotkanie to nie wiele ale mogłąby chociaż przerwę zrobić na te parę dni do drugiego. Teraz to po prostu nie mam żadnej ochoty już na netowe znajomośći. Jak kogoś poznaję normalnie to przynajmniej nie widać że się gdzieś loguje :D

Gość skierka31
a mnie sie wydaje ze ONA jest kobieta ,ktora nie szuka stalego partenera...ja bym sobie dala spokoj...

Gość WilkSyty
Skoro wiesz, że ona się loguje, to pewnie sam robisz to samo. Więc po co ta cała histeria?

jeśli ma coś z tego być to czy się będzie logować czy nie nic nie będzie znaczyć,bo skąd możesz wiedzieć że dziewczyna poznana powiedzmy na ulicy też nie bawi się w wirtualnym świecie.Na następnym spotkaniu powiedz jej co leży ci na sercu

Gość powiem i ja ......
przecież nie jesteście parą ...nie można mówić tutaj o żadnym związku więc dziewczyna ma prawo dalej zaglądać na portal zresztą Ty też to robisz jeśli Ci na niej zależy to zabiegaj o nią zaproponuj następne spotkanie ...ona musi widzieć że myślisz poważnie o związku z nią a dalej samo się potoczy i albo coś poważnego z tego będzie albo i nie