Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nie mam .szans

spodobał mi sie prowadziciel ćwiczeń...masakra! mam jakieś szanse?

Polecane posty

nie jest to jakiś typowy przystojniak czy coś ale jest w moim typie bo ma niebieskie oczy i jest wysoki (mało ktory facet jest wyższy ode mnie) czy mam jakieś szanse?

nie masz najmniejszych. "Prowadziciel ćwiczeń"? :/ Do podstawówki się wróć, na lekcje polskiego, bo się wysłowić nie potrafisz...

Gość jak podejdziesz
i powiesz "Panie prowadzicielu bardzo mi sie pan podoba" to masz szansę wyrobić na zakręcie jak cię w dupe kopnie analfabetko

Gość dziunia125.
A jest brunetem z zarostem? Tacy mi się podobają:wysoki,niebieskie oczy,brunet z zarostem.. mniamm ;)

Gość Sieg Heil!!! Sieg Heil!!!
prowadziciel hahahahahahahahahahahaha :classic_cool:

Gość dziunia125.
czy masz szanse? To zależy. Najpierw rozeznaj się,czy jest wolny. A te ćwiczenia masz z nim razem z grupą,czy sam na sam?

ojej no żart taki:P prowadzący ćwiczeń oczywiscie ale wy nie widzicie neologizmu tylko od razu błąd matołki jedne :P no własnie nie jest brunetem, nie jest typowym takim samcem jak laski lubią, nawet mi sie na począktu nie podobał ćwiczenia mam z grupą , ale jak zapytać czy jest wolny?! ot tak? przepraszam, jest pan wolny ?

Gość obym sie tylko nie zakochał
błąd to byłby "prowadzoncy"

Gość jak ja nie lubie angielskiego:
Mluwnice polskho gazyka podl Dobrowskho, Wclawa Hanky - Wynik z Google Books books.google.com/books?id=KRkoAAAAYAAJ... Vclav Hanka - 1839 - Liczba stron: 161 ... przymierze , przytuf ek 2, przyszwa 3, przystep, przykfad. pra : pradziad, prapradziad, prababa, prawnuk. pro : prowad mjsto prowod, prowadziciel, proporzec może laska jest czeszką?

Gość dziunia125.
Sprawdź,czy ma obrączkę na palcu. Oczywiście,że nie pytaj go znienacka,czy jest wolny,bo desperacko z Twojej strony by to zabrzmiało! Zagaduj go,np. podczas ćwiczeń pytaj,czy poprawnie wykonujesz ćwiczenie itp. A ma zarost na twarzy? Ci z zarostem są bardzo męscy ;)

Gość dziunia125.
Jak masz ćwiczenia z grupą to trudniej będzie Ci do niego ewentualnie zarywać,jakbys indywidualne miała to byłoby ci łatwiej,bo nikt by ci nie przeszkadzał w tym,chybaże jesteś bezpośrednia,odważna i obecność współćwiczących ci nie przeszkadza ;) A na jakie ćwiczenia chodzisz-fitness?

Gość Ciągnie oj ciągnie
A mnie ciągnie do blondynów jasnych oczywiście. Oczy jak niebo. Jeszcze wysoki. Bajka mmm.... Jak widzę takiego to aż łeb odwracam, co mi się rzadko zdarza.

no własnie ten co mi sie spodobał jest taki jak opisałaś, blondyn wysoki niebieskie oczy... taki piękny Słowianin obrączke ma niestety :( ale jest miły i w ogole...

zarostu nie ma, a to nie są ćwiczenia fizyczne tylko umysłowe...muszę błyszczeć wqiedzą żeby mu zaimponować, a poza tym jest tyle ładnych lasek w grupie chyba nie mam szans...a takie mam bajeczne fantazje o nim...