Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anio...łek

Co się ze mna stało?

Polecane posty

Gość anio...łek

Kiedys: -tipsy -włosy codziennie wyprostowane,ułożone -szpilki -makijaz -ciagłe zainteresowanie mezczyzn Teraz: -krotkie,nie pomalowane paznokcie -włosy zwiazane -płaskie buty -praktycznie brak makijazu -brak checi do wszystkiego mam faceta jestesmy razem od 3,5 roku. Mieszkamy razem od roku.W domu chodze czasami z wczorajszym makijazem,nie mam ochoty dbac o siebie.On przystojny budzi zainteresowanie innych kobiet ja jak sie poznalismy tzw."laska" podobałam sie wielu facetom.teraz nie chce mis ie dbac o siebie nawet dla niego a co dopiero dla samej siebie. Co sie ze mna stało?

Gość owocowa dama
tez tak mam

Gość anio...łek
to mnie przeraza bo kiedys tzn,jeszcze 4 lata temu czułam sie atrakcyjna a teraz nawet jak w jakis dzien o siebie zadbam to i tak czuje ze to nie ma sensu bo i tak nikomu sie nie podobam.

Gość owocowa dama
ja mysle ze to z przyzwyczajenia On nic nie mowi jemu obojetne jak Ty wygladasz bo tak czy siak mu sie podobasz Nie ???

Gość owocowa dama
...no rmalnie mam to samo pomaluje sie ubiore sie ladnie ...ale patrzacw lustro nie widze niczego interesujacego

Gość anio...łek
asdfghsdfghjsdfghsdf Moze rzeczywiscie to po czesci jego wina...

Gość anio...łek
owocowa dama co mozemy z tym zrobic? przeciez tak naprawde to mamy to w głowie i pewnie nie jest tak beznadziejnie jak nam sie wydaje!

Gość ona zielona napalona
i nadeszla starość. Hehehe. Przykro mi ale poprostu zapuścilaś sie.jak byś nie miala faceta to byś zadyniała wypicowana byle kogoś poderwac A tak to huj wielki i bąbelki

Gość anio...łek
ona zielona napalona pewnie tak jest jak piszesz...mam 24 lata a czuje sie na 40.

Gość agnichcha:)
kiedys bylas sztuczna,plastikowa a teraz jestes naturalna:) Jestes soba:) Ile mozna udawac kogos kim sie nie jest....:O Wcale nie jestes brzydsza niz kiedys,powiedzialabym nawet ze ladniejsza:) Brawo:)

Gość anio...łek
Myslałam ze bedzie duzo przycinek ale dzieki za takie odpowiedzi!Jestem mile zaskoczona!

Gość faceci to maja przejebane
udupieni na całej lini ciągle muszą sie dowartościowywać udowadniać sobie ze choćby te jaja które mają w majtach to ich a nie np. kolegi z pracy :D :P

Gość agnichcha:)
Kolezanko droga,ja widze same plusy....:) -tipsy-paznokcie cierpia,ile mozna tak je katowac...? -włosy codziennie wyprostowane,ułożone-prostownica to najgorsze gowno dla wlosow jakie moze byc....:O,rozumiem na jakies wyjscie...ale nie na codzien....:O -szpilki-a za pare lat zylaki...:O -makijaz-mlodej dziewczynie tak naprawde nie jest potrzebny...cera predzej sie starzeje,leiej kupic fajny kremik,a makijaz robic jak juz delikatny i tylko wtedy gd potrzeba! No i zmywac gona noc! Raz nie zmyty to 8 dni starsza cera podobno:P -ciagłe zainteresowanie mezczyzn-tylko problemy w zwiazku;)