Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta??

nie jestem w pelni kobieta

Polecane posty

Gość kobieta??

jestem 3 mmiesiace po slubie ale jeszcze przed slubem probowalam z moim m starac sie o dziecko...teraz minelo 9 miesiecy a nam dalej nic nie wychodzi do tego chyba przez depresje ciagle dopadaja mnie jakkies choroby a moje malzestwo wisi na wlosku....zranialm meza ostatnio nie mowiac o malym kredycie przed slubem i dopiero teraz o tym sie dowiedzial a on mnie zawodzi tym ze innym tzn mojemu tacie i jego rodzica mowi o naszych problemach...mam dosc tego wszystkiego nie wiem co dalej

Gość kobieta??
jak mam byc kobieta kiedy od 9 miesiecy co drugi dzien kocham sie ze swoim m i nie moze nam sie udac

Gość a co to ma wspólnego
z kobiecością ? zmieniałaś płeć ? mąż nic o tym nie wie ?

Gość kobieta??
a na dodatek mam miec za 3 tyg operacje tarczycy, praca moja mnie dobija i falszywi ludzie....jak tu normalnie zyc

Gość PaniDaleka
Kiedyś moja ciotka bardzo chciała zajść w ciążę.. Pragnęła tego jak szalona.. płakała prosiła.. nic.. Dostała radę, aby wmówić sobie, że nie znosi dzieci, że nie chce ich mieć, że są okropne i wgl. Pstryk Dwa miesiące po zmianie nastawienia zaszła w ciążę Podsumowanie: Przestań pragnąć dziecka :) a szybko maleństwo zawita

Gość kobieta??
to ze nie moge dac mu potomstwa tak jak prawdziwa kobieta

Gość kobieta??
tylko ze ja sie nie kocham z mezem dlatego ze mam dni plodne tylko dlatego ze go pragne i tego chce a mimo to ze nie mysle o dziecku w czasie nic nie daje juz nawet od maru miesiecy nie interesuje sie dziecmi ze pewnie nigdy nam sie nie uda ze jeszcze nie teraz a =to nic nie daje teraz chyba nadeszly te dni kiedy juz mam dosc i wszystko mnie przeroslo

Gość PaniDaleka
Zakończ życie stresem :) Zacznij żyć pełną piersią i nie zwracaj tak uwagi na innych! To jest TWOJE życie, TWOJE szczęscie.. Odstresowując się Twój organizm się uspokoi i automatycznie ludzie będą Cię dobrze postrzegać oraz będzie to sprzyjać zajściu w ciążę. Pamiętaj.. przestań myśleć tak szaleńczo o tym jak pragniesz dziecka..

Gość kobieta??
tylko nie wiem jak sie odstresowac...mysle o wlasnym interesie i zucenie sie w wir pracy

Gość PaniDaleka
to zły pomysł. praca to kolejny stres.. i dorga do pracoholizmu myślę raczej o zrobieniu czegoś dla siebie: - kosmetyczka - zakupy - kawiarnia z koleżanką - może jakaś pasja? Fotografia, malowanie, gotowanie? - czytanie - wieczor z komediami :)

Gość przelot_em
dziewczyno wyluzuj :) kobiecość nie zależy od posiadania dziecka Nawet jak go nie urodzisz nadal będziesz w pełni kobietą, najważniejsza jest więź z mężem , to znim spedzisz całe życie. Gdyby starania o dziecko się nie powiodły zawsze można adoptować jakieś niechciane maleństwo albo żyć bez dzieci. Nie zadręczaj się, życie za krótkie jest.

Gość PaniDaleka
może fryzjer plus kosmetyczka :) nie sama kosmetyczka :) spraw sobie co jakiś czas drobną przyjemność kup mega seksowną sukienkę! Zrób coś szalonego z ukochany mw sypialni.. zaskoczy go to niesamowicie seksowna bielizna? może zmień kosmetyki? zapachy pobudzają zmysły kobiet! :) Kąpiel ze świeczkami i spokojna muzyka! :)

Gość dziecko to przede wszystkim
odpowiedzialność obowiązki chcący nie chcący partner schodzi na drugi plan co niektórym facetom ciężko zaakceptować choć chcieli dzidziusia ....... bachor fajnie wygląda jak śpi i jeść nie woła i najlepiej jak to jest nie nasz dzieciak ,tak ze można w razie czego grzecznie się pożegnać i wyjść kiedy np. bachor nie przestaje wrzeszczeć