Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powidła węgierkowe

Nie interesują mnie wyniki wyborów

Polecane posty

Gość powidła węgierkowe

Mam to gdzieś,która partia się cieszy..i tak wszyscy politycy będa uwijac własne gniazdko.i mnozyc swoje pieniądze// Ja i tak nie mam pracy

Gość kakakakaakaksksk
Trzeba bylo zglosowac na Palikota. Zamiast pracy bedziesz mogla zajarac, albo zostac transseksualistka bez zadnych zachamowan.

Gość no bardzo jasny blond na pewno
no a czyja to wina, że nie masz pracy? :o litości :o to rusz dupę i ją znajdź! żadna partia ci nie pomoże..litości :o

Gość powidła węgierkowe
WŁaśnie..czyja to wina ,ze nie mogę znależć pracy.Tego pieprzonego kraju

Gość jasne teraz narzekają
że brak pracy a za komuny i ten mądry i ten głupi przy jednej taśmie stali i jednakowe pieniądze brali :O pracy jest w chuuja tylko trzeba dupe ruszyć a nie tu biadolić

Gość a jakie masz wykształcenie i
jakiej pracy szukasz? Rozumiem, że lekka praca za bardzo duże pieniądze cię interesuje? Bo to że w ogóle pracy nie ma, to nie uwierzę. Chyba, że jesteś w wieku emerytalnym i jesteś kobietą to faktycznie tylko pilnowanie dzieci i sprzatanie :(

a co to jest kraj? że to wina jego:O

10.10.2011] 15:39 [zgłoś do usunięcia] powidła węgierkowe WŁaśnie..czyja to wina ,ze nie mogę znależć pracy.Tego pieprzonego kraju o matko :o to dlaczego ja mam pracę? też żyję w tym samym kraju. bo jej szukałam, bo zrobiłam darmowy staż, bo robię nowe studia, szkolenia. myslisz, że każdy dostaje pracę bo pstryknie palcem? weź się za siebie a nie narzekasz.

Gość powidła węgierkowe
Kobieta,wykształcenie średnie,32 lata,

Gość dusigrosz-ka
tez szukam.. rok- 25 lat, wyksztalcenie wyzesz- 2 kierunku, Uniwersytet....a nie jakas prywatna szkolka niedzielna.niech mi nikt nie mowi, ze jak sie chce to sie znajdzie

Gość no to nie opowiadaj takich
rzeczy, że dla ciebie nie ma żadnej pracy. Po prostu nie szukasza albo zbytnio wybrzydzasz

Gość powidła węgierkowe
Owszem ,odzywają sie tylko na umowe zlecenie,to ma byc praca?

czyli sprzedawca pomoc domowa ,pomoc w kuchni lub kelnerstwo - bo tutaj to jednak wygląd trzeba mieć,obsługa na stacjach benzynowych,przedstawiciel handlowy,firmy ubezpieczeniowe itp nie pierdol że roboty brak

no ludzie, ale jak szukacie? Siedzicie w domu i czekacie aż przyjdzie jakaś propozycja interesująca? Ile CV wysłałyście? Ja wiem, że w pierwszej pracy zbyt dużo nie płacą, ale się bierze i szuka dalej czegoś lepszego. A nie siedzi przed kompem i narzeka

Gość byłoby więcej miejsc pracy
gdyby pozwalniali matki małych dzieciaków których mąż pracuje zawodowo .......w pierwszej kolejności powinny być zatrudniane samotne kobiety samotne matki ........

ty dusigroszka masz wyższe ale z budowaniem zdań nadal problemy:D a jakie kierunki?

rok popracujesz na zlecenie a jak będziesz dobra, dostaniesz etat. Tak moda teraz i nic na to nie poradzisz. Więc bierz i szukaj dalej. Chyba że wygodnie być na garnuszku u rodziców i płakać, ze nikt cię nie docenia..

Gość taaaka prawda
:) Ludzie naprawde neiwybrzydzaja. Czasami sa pod sciana i chca zlapac sie naprawde kazdej pracy. Nie pieprzcie glupot, ze jesli sie cche to wszystko mozna. Panstwo tez ma duzy wply na sytuacje na rynku pracy. Moze regulowac ja podatkami, uproscic przepisy, stworzyc jakies programy ktore umozliwilyby mlodym ludziom start na rynku pracy. Jest wiele sposob no ale jesli wyborcy nagradzaja kolejna kadencja partie, ktora nic nie robi no to nic dziwnego.

15:49 [zgłoś do usunięcia] powidła węgierkowe Owszem ,odzywają sie tylko na umowe zlecenie,to ma byc praca? no nie zabiajaj mnie kobieto. a co ty sobie myślisz, że każdemu od razu dają umowę na czas nieokreślony? a co złego jest w pracy na umowę zlecenie? ja pierwszą pracę wykonywalam za darmo bo chciałam zdobyć doświadczenie. tak lepiej siedzieć w domu niż pójść do pracy na umowę zlecenie. to nawet lepiej dla ciebie bo dostajesz wiecej kasy na ręke.

Gość Anna2346
Uwazam że lepiej mieć głos niz go nie mieć bo gdyby on został nam odebrany to automatycznie uwsteczniamy sie i mamay mniejsze prawa niż kura w kurniku. Lepiej jak przynajmniej mamy szanse na to by sięz nami liczono.