Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MusicandDance

Jaki jest wasz cel w życiu?

Polecane posty

Gość MusicandDance

Lub kim byście chcieli zostać w przyszłości?

Gość do autorki.. ...
tak na przyszlosc skonczyc inzynierie biomedyczna, wyemigrowac do Australii, pracowac w inst.badawczym, miec duzy samochod-jeep, dom wolnostojacy, mowic perfekt po niemiecku, nauczyc sie tanczyc,,,,, wiele mam celow i czesc z nich juz zrealizowalam ;) zycie jest piekne!!!!!!!!!!

Gość Spaghetti
Chcę kupić sobie iPhone'a;-0

Gość fdfds
celu nie mam .. Bo i tak ze soba do trumny tego nie wezme ..

Gość jaf3r
mój jest taki coby skończyć wszytskie projekty zawodowe jak najszybciej bo bede miała kase - na razie tyle

Gość do autorki.. ...
fds -glowa do gory! nawet jesli nic ze soba poza ten swiat nie wezmiemy, zostawmy cos po sobie! chocby dobre wspomnienia :) zreszta, skoro masz do wykorzystania kilkadziesiat lat na ziemi, lepiej je wykorzystac fajnie, niz zyc po nic, dla niczego... :)

Gość MusicandDance
Do autorki Fajnie , że uważasz , że życie jest piękne i masz cele w życiu. Życzę powodzenia! A do Spaghetti to polecam zaczekać na Iphona 5 :) Do reszty osób , życzę powodzenia z celami i pamiętajcie marzenie to zdrowie , a przynajmniej miło spędzony czas :)

Gość liiiillluuuu
Chcę być dobra w tym co będę robić, cokolwiek bym nie robiła i robić to z pasją :)

Gość 231312
Chcę przeżyć dobre uczciwe życie, będąc dobrym i przyjaznym człowiekiem, chcę pomagać ludziom, chcę znaleźć miłość, chcę robić zawodowo to co kocham, oraz chcę zwiedzić cały świat, po prostu stawiam na rozwój osobowościowy, nie dorabianie się materialne.

Gość MusicandDance
I tak trzymać!!!!

ja chcę się cieszyć tym co mam i to szanować być całe życie z moim ukochanym mężem, móc pomagać moim przyjaciołom i móc cieszyć się takimi małymi rzeczami jak latte w ulubionej kawiarni, słuchanie Pink Floyd podczas jesiennego spaceru, gorąca kąpiel z pianą o zapachu orchidei, pichcenie godzinami dla przyjaciół którzy mnie odwiedzą itd itp

Gość MusicandDance
I o to chodzi życzę dalszego powodzenia!

Gość poiuy13339
live your dreams

Gość MusicandDance
Ja myśle , że jak ktoś chce to może i jeżeli ktoś nie ma celu to trzeba uwierzyć w siebie , wziąść się w garść i spełniać swoje marzenia mając przy tym ogromną radochę!

Gość week of view
moim celem zyciowym jest zalozenie rodziny a na razie to chce ogarnac studia jakies dobre. Ale w sumie to nie wiem kim chcialabym byc w przyszlosci.

Gość MusicandDance
poza tych chcę dodać że właśnie drapię się po rowie i macam po piczy

Gość a ty co ? złodziej
pomysłów ? cudzych marzeń ?

Gość MusicandDance
Przepraszam , ale ja tego nie napisałam .

Gość MusicandDance
Nie coś ty mam swój cel w życiu , ale jeszcze dużo prze de mną :)

Gość mam 31 lat i moje cele życiowe
zmieniały się co kilkanascie miesiecy jak dotąd- szczebelek do góry w firmie, egzamin na studiach zaliczony na 5, kolejny jezyk do opanowania, mnostwo szkolen zawodowych, schudniecie, wymodelowanie ciała na silowni, imprezy....i tak non stop. az dopadla mnie depresja i nerwica, mam wrzody na zoladku, chora trzustkę. zwolnilam sie z pracy. doszlam do wniosku, ze moim jedynym celem jest bycie szczesliwą i po prostu przezycie zycia. przewartosciowalam swoje zycie (a przynajmniej sie staram), unikam wyznaczania sobie tzw. celów, unikam wszytkiego co wiaze się z euforią, podnieceniem z powodu osiagniecia czegos. Dlatego powiadam wam: Nie troszczcie się zbytnio o swoje życie (...) Przypatrzcie się ptakom w powietrzu (...) Przypatrzcie się liliom na polu. (Mt 6, 25nn) Kto chce znaleźć swe życie, straci je, a kto straci swe życie z mego powodu, znajdzie je. (Mt 10, 39)

Gość poiuy13339
MusicandDance a jakie ty masz cele?

Gość hmmmmm...,
mam 31 lat i moje cele życiowe -popieram!!! Dlatego tez tak robię a na marginesie mam tylko jeden cel,na marginesie Być miliarderką-wiadomo że do tego nie dochodzi się żadnym konkretnym działaniem dlatego robię swoje a jeśli los zadecyduje to jest w moim życiu wiele możliwości ozłocenia mnie taką kwotą...czekam a jak sie nie doczekam to mam to w d.. i tak będe szczęśliwa! Najwyżej nie kupie sobie tego jachtu http://www.tvn24.pl/0,1711332,0,1,najdrozszy-jacht-swiata--ze-zlota-i-platyny,wiadomosc.html i po h..j mi moje uprawnienia żadnego sobie nie kupie!

Gość wszyscy szczesliwi sa
walka z złem czyli platformersanmi

Gość Gostka123
Mój cel w życiu- znaleźć dobrą pracę i założyć rodzinę. Oczywiście ciężko będzie zrealizować ten cel życia, ale spróbuję to zrobić z http://www.proaktywnie.pl

Gość Emilka233333
chciałabym skonczyć pielęgniarstwo i wyjechać za granicę i tam pracować . Do Niemiec ,albo do Francji najlepiej... chciałabym też założyć rodzinę , mieć fajnego męża , dzieci , ładny dom lub mieszkanie no i być szczęśliwa po prostu ;) narazie jestem troche w czarnej d***e bo jeszcze nie zrealizowałam swoich planów...

Gość gość
A moim celem jest życie z dnia na dzień, chwytanie dobrych momentów, cieszenie się pięknem chwil, które raz przeżyte nigdy nie wracają, dlatego nie chcę ich marnować.