Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaaaaacaaaaaa

Po co kobiety się ubierają modnie? Pomoc w pracy

Polecane posty

Gość pytajaaaaacaaaaaa

Temat rzeka, prawda? Bez złośliwości, bardzo by mi Wasze wypowiedzi pomogły napisać pracę. Otóż mam pytanie czemu kobiety W POLSCE ubierają się modnie? Nie będe używać waszych nicków, a jedynie jakieś wnioski wyciągnę "z opinii w internecie". Proszę tylko o wasz wiek :) Proszę wziąć po uwagę poniższe zdania, im więcej napiszecie tym lepiej dla mnie bo łatwiej będzie mi zrozumieć co macie na myśli :) 1. Moda przemija, więc ubrania są na jeden sezon 2. Moda za granicami kraju jest inna a do nas dociera po 2-3 latach, więc strickte i tak człowiek nie nadąży 3. Często rzeczy te są rzeczami sprzed kilku lat wyciagniętymi z magazynów 4. Ubrania bardzo często nie pasują do figury/karnacji/włosów bądź po prostu nie podobają się partnerom a często i samym kupującym Na sam koniec: ubieracie się a) modnie b) wygodnie c) w to, co wam się podoba Mogą być nawet 3 odpowiedzi.

Gość pytajaaaaacaaaaaa
A, mam też pytanie ważne o którym zapomniałam: Na czyjej opinii w kwestii ubioru wam zależy? Opinii innych kobiet(wiele tu widzę tematów "co do czego pasuje") Opinii partnera/partnerki Opinii własnej Opinii ogólnej osób mijanych w pracy, uczelni, na ulicy Dziękuję za każdą wypowiedź! Potrzebuję co najmniej 3-4 sensownych ale im więcej tym lepiej :) Do środy zbieram na Polskim forum

Gość 5 minut i tyle
odbiegając od tematu.Po co modnie? 1.Nie mają własnego stylu. 2.Nie mają dobrego gustu więc kopiowanie innych jest "bezpieczne" 3.Bo robią tak inne. 4. Są nieśmiałe nie chcą się wyróżniać. 5.Są leniwe , myślenie to też wysiłek dla wielu bardzo trudny (wybierają często 3-4 kolory to biały, szary ,czerń ew beż lub brąz jako dodatek) , kupują i wybierają to co oferują sklepy na dodatek w bezpiecznych kolorach .Nie będzie obciachu jeśli połączą szarość z brązem niż np czerwony z zielonym. ja ubieram się wygodnie i mam własny styl, staram się dobierać kolory pasujące do mojej karnacji w których wyglądam dobrze, z fasonami tak samo do mojej figury. Nie zależy mi na opinii innych szczególnie kobiet , jak czujesz się w czymś dobrze i ładnie wyglądasz nigdy tego żadna Ci nie powie (no chyba ,że mama albo bliska przyjaciółka)

Gość hej hej hejjjj
hej! Moge wyslac Ci odp. na maila?

Gość pytajaaaaacaaaaaa
Oui. Jak ktoś chce na maila to może szczersza odpowiedź będzie :) mój mail to barter_coma6 gazeta. pl oczywiście usunąć spacje i wymienić na @ :)

Gość hej hej hejjjj
Wyslalam Ci :-)

Gość pytajaaaaacaaaaaa
hej, tutaj mam 1 odpowiedź i 4 na maila :) jak ktoś jeszcze się zbierze to będę wdzięczna :)