Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rosanero

ankieta dla dziewczyn -orgazmy i inne

Polecane posty

Witam dla zabawy i z ciekawosci oto mala ankieta. Kto ma chec niech sie wlaczy. pytania : 1. Wiek 2. Pierwsza masturbacja- wiek 3. Wiek w ktorym pierwszy raz doswiadczylas orgazmu solo i jak 4. szukalas tego orgazmu czy zdarzyl sie przypadkowo 5.Ile czasu zajmuje Ci srednio dojscie solo 6.Pierwszy orgazm z partnerem jak i kiedy 7.Pierwszy seks z penetracja- wiek, jak bylo 8. Pierwszy orgazm w wyniku penetracji-wiek 9. Szukalas tego orgazmu czy zdarzyl sie przypadkowo 10. Ile czasu srednio potrzebujesz zeby dojsc podczas penetracji 11. W jakiej pozycji najlatwiej dochodzisz 12 Jak sie zachowujesz jak dochodzisz 13. Jakie rodzaje orgazmu miewasz (lechtaczkowy, pochwowy,analny, sutkowy, mieszane, inne) 14. Orgazm w wyniku ktorej stymulacji uznajesz za najfajniejszy a ktory za najlatwiejszy 15.Dotychczasowa liczba partnerow seksualnych 16. Z ktorym w kolejnosci partnerem doszlas po raz pierwszy w wyniku penetracji pochwowej lub analnej (jezeli tak dochodzisz) 17. Wolisz minete czy penetracje 18. Ulubiony rozmiar lub ksztalt penisa 19. Jak czesto masz orgazm podczas seksu 20 Uprawialas seks z wiecej niz jedna partnerem lub partnerka?Jak bylo? 21. uprawialas seks tez z kobieta? 22. Twoja najdziksza fantazja 23. Najciekawsze miejsce w ktorym uprawialas seks 24. wspomnienie z najlepszego seksu w Twoim zyciu

Gość FuckMe
1. Wiek 33 2. Pierwsza masturbacja- wiek 14 3. Wiek w ktorym pierwszy raz doswiadczylas orgazmu solo i jak 14 4. szukalas tego orgazmu czy zdarzyl sie przypadkowo przypadkiem gdy oglądałam telewizję :) 5.Ile czasu zajmuje Ci srednio dojscie solo ok 3 min 6.Pierwszy orgazm z partnerem jak i kiedy 22, minetka 7.Pierwszy seks z penetracja- wiek, jak bylo 19, żle 8. Pierwszy orgazm w wyniku penetracji-wiek 29 9. Szukalas tego orgazmu czy zdarzyl sie przypadkowo sam przyszedł :P 10. Ile czasu srednio potrzebujesz zeby dojsc podczas penetracji zależy od partnera i pozycji czasem w ogóle nie dochodzę a czasem wystarczy parę ruchów 11. W jakiej pozycji najlatwiej dochodzisz od tyłu 12 Jak sie zachowujesz jak dochodzisz ciężko określić nie skupiam się w tej chwili na tym :P ale ogólnie milknę wyprężam się i przeżywam :) 13. Jakie rodzaje orgazmu miewasz (lechtaczkowy, pochwowy,analny, sutkowy, mieszane, inne) łechtaczkowy, pochwowy, mieszany 14. Orgazm w wyniku ktorej stymulacji uznajesz za najfajniejszy a ktory za najlatwiejszy najłatwiejszy łechtaczkowy, najfajniejszy pochwowy 15.Dotychczasowa liczba partnerow seksualnych 5 16. Z ktorym w kolejnosci partnerem doszlas po raz pierwszy w wyniku penetracji pochwowej lub analnej (jezeli tak dochodzisz) 5 17. Wolisz minete czy penetracje penetrację 18. Ulubiony rozmiar lub ksztalt penisa wolę raczej mniejsze, kształt obojętny 19. Jak czesto masz orgazm podczas seksu zależy ale raczej zawsze po kilka 20 Uprawialas seks z wiecej niz jedna partnerem lub partnerka?Jak bylo? nie 21. uprawialas seks tez z kobieta? tak 22. Twoja najdziksza fantazja seks z dwoma panami 23. Najciekawsze miejsce w ktorym uprawialas seks hmm ciężko określić jakie to najciekawsze, przy ognisku nad jeziorem 24. wspomnienie z najlepszego seksu w Twoim zyciu mój wytrysk

Gość Jednachmurananiebie
1. 19 lat | 2. 14 lat | 3. 14 lat, ocieralam się o poduszkę | 4. Przypadkowo, dopiero później dowiedziałam się, ze to orgazm | 5. Zalezy, 5, 10, czasem 15 minut | 6. 15 lat, użył palcow ;) | 7. 17 lat, bardzo miło :) | 8. 17 lat | 9. No chciałem tego :p | 10. Rowniez zalezy, jesli chce szybko to 5 minut i odpływam | 11. Z nogami na ramionach partnera | 12. Krzycze i wbijam paznokcie w partnera | 13. Lechtaczkowy najczęściej | 14. Lechtaczkowy | 15. 3 | 16. Drugi | 17. Penetracje | 18. Hmm trudno powiedziec, w miare gruby | 19. Prawie za kazdym razem | 20. Nie | 21. Nie | 22. Lubię byc nazywana suka itp, nie wiem czy to fantazja :d | 23. Klatka schodową, las, w sumie standard :D | 24. Na materacu, w mieszkaniu znajomego. Po trzech tygodniach przerwy dopadliśmy się i przerobiliśmy chyba wszystkie możliwe pozycję

dzieki za odpowiedzi, wydaje mi sie ze zle sformulowalam niektore pytanie wiec dla wszystkich nastepnych pyt 20 chodzi mi o 2 lub wiecej partnerow naraz Pyt 11 moze byc po prostu ulubiona pozycja jesli sie nie dochodzi podczas penetracji

dzieki za odpowiedzi, wydaje mi sie ze zle sformulowalam niektore pytanie wiec dla wszystkich nastepnych pyt 20 chodzi mi o 2 lub wiecej partnerow naraz Pyt 11 moze byc po prostu ulubiona pozycja jesli sie nie dochodzi podczas penetracji

Gość dorcia3567
1. Wiek 31 2. Pierwsza masturbacja- wiek 12 3. Wiek w ktorym pierwszy raz doswiadczylas orgazmu solo i jak 13 na lekcji wiercąc się na krześle podczas podczas pełnego pęcherza 4. szukalas tego orgazmu czy zdarzyl sie przypadkowo przypadkowo 5.Ile czasu zajmuje Ci srednio dojscie solo 5 min a czasami i godzinę nie mogę dojść 6.Pierwszy orgazm z partnerem jak i kiedy 21 lat podczas palcówki z jednoczesnym ssaniem sutek 7.Pierwszy seks z penetracja- wiek, jak bylo 16 lat 8. Pierwszy orgazm w wyniku penetracji-wiek nigdy 9. Szukalas tego orgazmu czy zdarzyl sie przypadkowo 10. Ile czasu srednio potrzebujesz zeby dojsc podczas penetracji brak 11. W jakiej pozycji najlatwiej dochodzisz leżac na wznak 12 Jak sie zachowujesz jak dochodzisz zaczyna mną rzucać 13. Jakie rodzaje orgazmu miewasz (lechtaczkowy, pochwowy,analny, sutkowy, mieszane, inne) tylko łechtaczkowy 14. Orgazm w wyniku ktorej stymulacji uznajesz za najfajniejszy a ktory za najlatwiejszy najłatwiejszy - wibrator najfajniejszy partner po tygodniu abstynencji 15.Dotychczasowa liczba partnerow seksualnych 5 16. Z ktorym w kolejnosci partnerem doszlas po raz pierwszy w wyniku penetracji pochwowej lub analnej (jezeli tak dochodzisz) 17. Wolisz minete czy penetracje ręka partnera 18. Ulubiony rozmiar lub ksztalt penisa gruby ale nie za długi 19. Jak czesto masz orgazm podczas seksu jak nie mam partnera 2 tygodnie 20 Uprawialas seks z wiecej niz jedna partnerem lub partnerka?Jak bylo? nie 21. uprawialas seks tez z kobieta? tak 22. Twoja najdziksza fantazja dwóch facetów 23. Najciekawsze miejsce w ktorym uprawialas seks na wakacjach w morzu 24. wspomnienie z najlepszego seksu w Twoim zyciu było dużo