Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chełka

jestem brunetką, chcę na rudo, jak?

Polecane posty

Gość chełka

Jestem brunetką (z natury + farba) i chcę zmienić kolor włosów na rudy, jak to zrobić? najlepiej sama, bo na fryzjera mnie nie stać (dowiadywałam się, że to koszt ok. 300 zł i ok. 7h pracy)

Gość odbija_Ci
z nudów chyba

Gość chełka
nie rozumiem o co Ci chodzi? uwierz mi, że zajęć mi nie brakuje, mam małe dziecko, niedawno urodziłam i chcę coś zmienić w swoim wyglądzie. Od zawsze marzył mi się rudy kolor;)

Gość chełka
nikt mi nie podpowie?

Gość odbija_Ci
czarne włosy to atut

Gość ervvbb
sama możesz spieprzyć naprawde :O nie rób tego idź do fryzjera, najpierw troche rozjaśni ci włosy, potem nałoży farbe. Nie wiem gdzie mieszkasz i jakie masz włosy - od tego zalezy cena ;) ja tak zrobiłam i jestem bardzo zadowolona, nie odwazyłabym sie sama bez fryzjera jednak

Gość jeżeli mieszkas zw duzym
mieście to poszukaj szkoły fryzjerskiej. tam ciągle potrzebują "żywych włosów" do czesania i malowania. Najczęściej obcinają za darmo a malują tylko za cenę farby. i Nie ma co sie bać bo zawsze nauczycielka patrzy na ręce. Strzygłam się tak kilka razy :)

Gość guytihjo
wybielacz bo kazda ktora chce byc blond a byla brunetka najpierw wychodzi rudy pozniej odczekaj i naloz jakis rudy taki jaki ci sie podoba ps wybielacz najlepiej bez amoniaku bo niszczy wlosy a po farbowaniu uzyj oleju do wlosow albo zwykla oliwke i zostaw na jakies 1 h

Gość o matko wybielacz?
rozjaśniacz chyba

Gość ALEXandra9791
jestes pewna ze w rudych bedzie ci ok? ja jestem tez brunetka i w rudych wygladam koszmarnie :) lepiej nalozyc na brazowe ruda farbe wtedy bedzie tylko odcien,zobaczysz jak sie w takich czujesz potem mozesz wlosy odbarwic, w sklepach fryzjerskich sa specjalne produkty do tego,albo rozjasnic i dopiero pofarbowac oczywiscie mocno niszczy to wlosy,ale poexperymentowac mozna :) --------------------------------------------------------------------------------- blog kosmetyczny www.aleksandrawajnert.blogspot.com

W rudym nie każdemu ładnie. Trzeba mieć dobrą cerę bez naczynek, niedoskonałości, pryszczy itp. bo ten kolor to uwydatni. Dobrze by mieć wyraziste rysy twarzy - rudy je złagodzi, a przy delikatnie zarysowanych kościach policzkowych, jasnych oczach, jasnej oprawie oczu twoja twarz zrobi się bez wyrazu (wiem co piszę bo u mnie taki właśnie był efekt). Nie rozjaśniaj włosów w domu bo będzie tragedia. Zniszczysz je, a nie mając doświadczenia w tym temacie możesz uzyskać inny niż zamierzony kolor. Jak Cię nie stać na fryzjera to daruj to sobie.