Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Olga

Czy uzywal ktos z was szamponetke? Jak tak, to jakiej firmy i czy byla dobra..

Polecane posty

Gość iguyfugyjugyju
tak, trzymała się kilka tygodni :P

Szamponetka z Marion. Pierwszy raz ufarbowałam w wakcję "wisnią". Sliczny,zdrowy błyszczacy kolor. Trzymał się ok.10 myc:) Teraz wracam do nich jak chce odswieżyc kolor.

pewnie sa pozniej odrosty, prawda?:( ja codziennie myje glowe w dodatku a mam naprawde jasne wlosy a nie chce zeby wyszly mi jakies za ciemne, bo szamponetka dziala na cala powierznie, to nie jest cos w stylu pasemek, nie?:D:P

Nie polecam szamponetek z Marion. Mi sie kolor nie zmyl wcale i wlosy byly zniszczone jak po farbie :O Kup sobie henne z Venity :) Tylko taką w tubce, od razu na włosy, a nie do rozrabiania.

Gość hennnna hannna
ja trzymam teraz hennę Venity na włosach :P podobno jest zmywalna. A kolor rubin. Niezłą czerwień widzę na włosach ahhhh za 40 min sie dowiem jak to wyglada :D

http://allegro.pl/venita-henna-balsam-ziolowy-koloryzujacy-najtaniej-i1751947290.html - o tą kupuj, czyli balsam. Jest jeszcze odzywka, ale ona jest do samodzielnego rozrabiania. Nie polecam. Lubie tą henne, bo włosy sa po niej mega odzywione, grube i lsniace. Jak masz auchan u siebie, to tam ją dostaniesz. Poza tym jest w mniejszych, osiedlowych drogeriach. W rossmannie, naturze itp niestety jej nie widziałam nigdy. ;)

Gość hennnna hannna
ja ją kupiłam właśnie w osiedlowej drogerii, kosztowała 7.40. Juz nie moge sie doczekac efektu! Carrie a Ty na jaki kolor farbujesz?

dobrze, to w takim razie napisz..jak Ci wyszlo :) i cale opakowanie sie wylewa na wlosy czy tylko polowe ?:D ale ja i tak nie wiem czy dobrze robie..czy zostawic wlosy takie jakie sa bez zadenj frby? czy mimo to nalozyc? co byscie zrobily na moim miejscu?

Dawno nie farbowalam wlosow henna, bo teraz rozjasniam jedynie, ale czasami naloze sobie sloneczny blond jak kupie przy okazji bycia w mniejszej drogerii, nie widac go na moich wlosach, ale fajnie odzywia. :) Wczesniej farbowalam orzechem laskowym i wychodzil mi ladny, cieply, jasny braz. Kiedys farbowalam tez czekolada to kolor byl mega, taki blyszczacy, bardzo cieply i ciemny. No i odkad mam caly czas blond to czasem miedzianym sobie farbowałam, tez wychodził bardzo ładny. :)

Gość hennnna hannna
Hmm ja bym pofarbowała :P ja z natury mam ciemny blond i jakoś mi ten kolor nie leży. Miałam już czarny :O różne brąze, miedziany no i teraz ten rubin spróbuję. Użyłam całą tubkę, a mam włosy troche za ramiona. Starczyło, nawet troszkę zostało ale się nie zmarnowało.

Mi sie w tej hennie podoba to, że normalnie zakrecasz i sie nic nie marnuje, nie trzeba mieszac i odmierzac nic :P Ja raczaj bralam cala tubke, ogolnie lubie duzo na wlosach miec, tak samo z odzywkami do wlosow i maseczkami mam - opakowanie 200 ml mi starcza średnio na tydzien.

Carrie - ile masz lat i czy jak juz farba schodzi, to czy masz tak zwane odrosty, ze widac ci na gorze na czubku swoje wlasne naturalne a na dole jeszcze te zafarbowane? bo ja tak wlasnie teraz mam, doslownie kilka cm na dole sa ciemniejsze niz na gorze:P

Farba nie schodzi, farba moze blaknac, ale nie zejdzie w calosci nigdy. 🖐️ Mam 22 lata. Henna natomiast, ta z Venity, schodzi tak w ok 2-3 tygodnie. Chociaz to zalezy od wlosow. Jak masz zniszczone to zejdzie szybciej, jak masz zdrowe to wolniej.

polecam szamponetki Delia , kolor może mało trwały ale ładnie pachną, fajnie sie aplikują i mają fajne kolorki, poczytaj na forum wizaż, kosmetyk wszechczasów, tam masz wiele opinii :)

ja mam swoje wlosy bardzo zadbane, mam sasiadke fryzjerke i ona mi robi balejaz:) mamie tez zasami cos farbuje i obcina nas i bierze zawsze gdzies niecale 100 zloty. powiedziala mi, ze ja mam duzo wlosow, ale sa cienkie, nie mam lichych czy cos.:) ogolnie sa odzywione bo uzywam dobrych szamponow :P wiec o jakies odzywki sie nie martwie :D

Gość fiu fiu powazna sprawa
szamponetki są beznadziejne polecam farby joanna za 11 zl włosy są w lepszym stanie oprócz koloru a jakiej masz długości? bo nie można przesadzić z ilością i czy używasz antykoncpecji ? bo nie można w czasie okresu farbować i 1 dzień

Gość to smieszne ale kupilam joanne
za 3 zł czekoladowy brąz czy jakoś tak i jestem nią zachwycona kolor schodzi z calej dlugosci wlosow na raz nie ma zadnych odrostów! zajebiscie nawilza wlosy jak zadna z odzywek, pachnie owocami, wlosy sa zajebiscie rozczesane(a uwierzcie ze takiego siana jak ja mam to nie widzialyscie w zyciu) , maja polysk, i kolor przepiekny mialam ich jeszcze 2, kazdy wyszedl idealnie, polecam, sprobowac nie zaszkodzi aha i trzyma bardzo długo, a wlosow nie niszczy.