Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aparatkaaaa

zwolnienie lekarskie na dziecko, pomocy

Polecane posty

Gość aparatkaaaa

wiem ze mozna 60 dni w roku tylko moje pytanie, czy ja 60 dni i mąz 60 dni np potrzeba bylaby ja 60 dni a mąż np 9 czy ja i mąż razem 60 dni? wazne bo dziecko chorowite,dziękuję

Gość aparatkaaaa
ANIOŁKU SPADAJ TĘPA RURO nie Twój biznes, nie masz pojęcia to sie nie wtrącaj albo nie masz dzieci albo jesteś tępą beznadziejną matką a mi żal takich tępych rur jak Ty i twoja wypowiedz nic nie wnosisz tylko wkurzasz ludzi bezmózgu

Gość chcę cię skarbie
jade na l4 średbio 90 dni w roku. Niech chamy pracują, ja mam KORZYSTAĆ z tego, że urodziłem się szlachetnie.

Moim zdaniem jeśli nie możesz pracować jak inni ludzie to się zwolnij a nie wyzyskuj innych, którzy cierpią przez to, że Ty nie umiesz zorganizować opieki dla Twojego dziecka. I mam dziecko, ale staram sie postępować uczciwie i nie utrudniać życia innym .

Gość aparatkaaaa
pierd....sz bez sensu spadaj moralniaku jestes beznadziejna w dupie mam co mysla inni, ja nie mam z kim zostawic dziecka i nie zamierzam sie tobie tlumaczyc poza tym 10 lat zapierd....am za innych a teraz mam ich i ciebie gleboko gdzies nic nie wnosisz swoim beznadziejnym moralizowaniem a na pytanie nie umiesz najzwyczajniej odpowiedziec

Gość aparatkaaaa
jeszcze jedno tępa ruro sama napisałac :"twojego dziecka!!! tak mojego wiec nie kaz mi glupolu aby ktos siedzial z moim chorym dzieckiem ty jestes beznadziejna matka skoro inni zajmuja sie tywoim chorym dzieciakiem karierowiczka od siedmiu bolesci

Gość aparatkaaaa
podziekuje jak podasz jeszcze podstawe prawna po takim wstepie jaki uskutecznilas nie ma zamiaru na tym etapie ci dziekowac poza tym nie toleruje komantarzy nie na temat nie trawie takich ludzi ktorzy maja tak ograniczone pole widzenia

Baz podziękowań powiem jeszcze że jak dorobisz sie drugiego.....powiedzmy "dziecka" i tak nie będziesz miała więcej dni wolnych, więc nie warto :p