Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Edytka Kiti........'

Jakie pary mają dziec?

Polecane posty

Gość Edytka Kiti........'

mi się wydaje, że to ludzie i małżeństwa bez pasji, zainteresowań, ambicji (brzydkie przeciętniaki parcujące za 1300) decydują się na dziecko po to żeby w ich życiu w końcu zaczęło się coś dziać. Pary zapatrzone w siebie nawzajem, które chcą mieć wolny czas, możliwość rozejścia, spokój na głowie, zadbane ciała, czy oszczędzać pieniądze na kosztowne luksusy. Nie planują dzieci, bo uważają, że są stworzone do lepszych ciekawszych ambitniejszych przeżyć i osiągnięć.

Gość efffka xx
dzieci są nam niepotrzebne do szczęścia... a wredne uwagi dzieciatych mamy szeroko w d...:)... w Anglii i w USA maja swoje kluby BzW w Polsce też by się przydało albo chociaż jakieś blogi i tylko dla nas żeby żadne mamuśki nie właziły tak jak właża na fora bezdzietnych z wyboru z misja nawracania nas he he:)

Gość szkoda ze rwoja matka
nie myslala podobnie

Gość szkoda ze rwoja matka
pokaz te swoje zadbane cialo hehe

Gość sherloczka
dokładnie tak jest. Tam gdzie są dzieci, tam jest kicha, a tam, gdzie dzieci nie ma jest ekstra, Ci, ktorzy wybierają tak jak ty są fajni, a ci którzy maja inny pomysł na życie to palanty. Twoi rodzice byli pustakami, ktorzy sie nudzili, ale ty nie popełniaj już tego błędu, nie rozmnażaj sie , dobrze? ;-)

Gość henek z podlasia
zgadza sie maja zainteresowania np siedzenie na kafeteria i wymyslanie roznych teori

Czesc! Egoist...znomu ten sam temat, stajesz sie monotematyczny i przewidywalny czyt. nudny ;)

Gość sierree&
sheloczka ty taka dziwka która deklaruje iz "jak dzewczyna się puszcza to jest fajnie bo używa życia, i ma do tego prawo" -chcesz mieć k'u'r'w'o dzieci?. Taka k'u'r'w'a jak ty chce się brać za dzieci by twój syn się kiedyś dowiedział jak jego matka się puszczała i robiła z tego atut? By czuł się wypalony i usmiercony dziwakrstwem matki za jej młodości? Pisałaś ze twój facet cie kiedyś zdradził i to przeżycie było dla ciebie jak śmierć od środka. Takie typy jak ty zawsze się zdradza, za to że sa k'u'r'w'a'm'i kiedy nie maja stałego chłopaka. ja życzę ci tej zdrady ponownie . Nich cię wypali do końca :)

Gość sherloczka
oj biedny człowieku, za co cie tak pokarało bezsensowną nienawiścią? Mnie już nic nie zaboli, jak tamta zdrada, także nic nie dadzą twoje żalosne utyskiwania. daj se siana.

Gość magda,
Nie rozumiem tej całej nietolerancji tego jadu i zgryźliwości kierowanych do osób które nie chcą mieć dzieci. Przecież człowiek który nie bedzie miał potomstwa nie robi nic złego drugiemu człowiekowi. Jego sprawa jego zycie i swoim postępowaniem nikomu zycia nie utrudnia. Zrobił by cos zlego jesli wskutek nacisku społecznego "popełniłby" potomstwo którego potem nie umiałby otoczyć miłościa i przekazać odpowiednich wzorców postępowania. Nie wiem z czego wynika ta czasem wręcz nienawiść do ludzi bezdzietnych którzy mają inne priorytety w życiu czasem mam wrażenie że wynika (być może podświadomie)z zazdrości że inni wybrali inne życie ( w mniemaniu osób mających dzieci łatwiejsze i przyjemniejsze )a oni nie mogą odwócić swojej decyzji.Niektórzy nawet nie zdaja sobie sprawy że naciskając na konieczność posiadania dzieci mogą zniechęcic taką postawą osoby które jeszcze nie podjęły decyzji. Ja osobiście nie wiem czy chce i czy będe miala dzieci. Nie rozczulam sie na widok małych robiących w pieluchę bobassów ani stawiających 1sze kroki synków i córeczek znajomych. Na razie nie czuję bluesa i na tym etapie posiadanie dzieci wydaje mi się idiotyzmem.

Gość mondełek
bo ty stara dupa jesteś, bez "brania" i dlatego tak uważasz, wieczorami sama beczysz do poduszki i nie masz się do kogo przytulić, ale jak sama nie jesteś w stanie zapracować na swoje utrzymanie a żaden zaradny facet cię nie chce to dobrze nie będziesz miała dzieci, taka matka to dopiero przerabane dla dziecka.

Gość mama 44
Ale to bezdzietne ,znudzone ,,kobiety''zakładają takie durne ,beznadziejne tematy:P Nie chcesz mieć dzieci ,to twoja sprawa ,ale nie wyzywaj ludzi dla których posiadanie dziecka=szczęście i spełnienie.