Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bursztynka^^

Czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość Bursztynka^^

Mam cykl 28dniowy. Od czterech dni spóźnia mi się okres mimo że dotąd był regularny. Zrobiłam test-wyszedł negatywny. Od tygodnia pobolewa mnie brzuch (raz całe podbrzusze, raz lewy jajnik, lub dwa). Śluz z pochwy jest biały, chwilami b.dużo. No i strasznie brzydzą mnie przeróżne zapachy jedzenia które dotąd jadałam ze smakiem. Robi mi się słabo, jestem ciągle zmęczona. Aha, stosujemy z facetem stosunek przerywany. Kochane forumowiczki podpowiedzcie czy to może być ciąża czy to raczej wątpliwe? Nie chce jeszcze dzidziusia ale jak będzie to nie tragedia:-)

Powiem Ci, że objawy się zgadzają, ale w tym wypadku ginekolog nie zaszkodzi. Test też czasami może się mylić. Jeżeli zaszłaś to od pierwszego momentu lekarz powinien czuwać nad Twoim dzieckiem.

Gość ..............kropa
Evange dostajesz nagrodę złotej łopaty za odgrzebanie bez sensu wątku sprzed 3 miesięcy

Gość oooolaaa
tak możesz być w ciąży - najlepiej od razu idź do ginekologa żeby się upewnić - jak byłam w ciąży też pierwszy test wyszedł negatywnie

Gość strzałka :)
jasne, że możesz być w ciąży. mi 4 testy wyszły negatywne a jednak ciąża, więc testom nie wierzę. wybierz się do ginekologa i się dowiesz :)

Gość strzałka :)
ooo faktycznie stary temat :D autorka na pewno dawno wie czy to była ciąża :)