Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eweleena1983

wesele w Restauracja STYLOWA Katowice- Os. Odrodzenia

Polecane posty

Gość eweleena1983

Witam, zastanawiam się nad weselem w Restauracji STYLOWA Katowice Os. Odrodzenia ul. Biedronek 2. Proszę o jakiekolwiek informacje na jej temat. Jedzenie, obsługa, sama organizacja wesela. Bardzo mi zależy pozdrawiam. Wszelkie opinie proszę przesłać na maila lukasprzyk@wp.pl z góry dziękuje

Tutaj znajdziesz zdjęcia i opinie http://www.gdziewesele.pl/Lokale/Restauracje1/Restauracja_Stylowa-690.html a co do szczegółów moja koleżanka robiła tam wesele na ok 120 osób, wszyscy byli bardzo zadowoleni. Obsługa bez zastrzeżeń, jedzenie bardzo dobre. Bardzo dobrze wspominam przyjęcie i z tego co Wiem, reszta gości również. Pozdrawiam

Gość jadwigakapica
Witam, nie wiem jak wygląda wesele ale mogę się domyśleć po organizacji przyjęcia dla 35 osób. Elegancja fabrycznej stołówki na 1 maja!!. Danie główne rolada z 5 kluseczkami wielkości orzecha włoskiego (domowy smak, dobre ale żadna rewelacja) podane na jednym talerzu tak że w sosie pływały 3 maciupeńkie porcje surówek. Zadnego półmiska co jest wręcz skandalem kulinarnym!Ciasteczka pudełka oczywiście "kupne", sałatki i deska serowa (najtańsze gatunki sera czyli bezsmakowe).Kawa oczywiście rozpuszczalna najgorszy sort. Muzyka zabijajaca wg zasady im głośniej tym lepiej. Moje podsumowanie NIGDY WIECEJ!!!

Gość michalina leska
Jakie miejsca polecacie pod zorganizowanie małej imprezy? Orientujecie się może, czy w Party Pizza dają możliwość wynajęcia lokalu? Chodzimy tam dosyć często, ale właśnie nie wiem jak jest z imprezami organizowanymi.

Gość gość
restauracja jest ladna, ale myzrobiliśmy małe przyjecie w www.fantasmagoria.katowice.pl , a za reszt epieniedzy, ktore przeznaczylibysmy na wesele pojechalismy na dluga podroz poslubna i na wyposazenie mieszkania.

Gość gość
Dziewczyny! Koniecznie zerknijcie sobie na www.gdziewesele.pl/Katowice/ :) Ja właśnie szukałam tam lokalu na wesele i byłam mega zadowolna z wyboru i z serwisu również :)