Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajakajakajaa.

Faceci jaki strój u kobety wam się podoba ?

Polecane posty

Gość Ewwwwka21
a po cholere ci facet ktory zwraca uwage na wszystkie panienki w krotkich spodniczkach. Jestes az tak niedowartosciowana ze rajcuje cie ze jakies prymitywy sie za tobą ogladaja? Ponczochy, szpilki itp to ja zakladam tylko dla swojego mezczyzny i gdy jestem z nim. Gdy wychodze sama ubieram sie zazwyczaj elegancko ale wygodnie bo jakos nie kreci mnie zeby zaczepialy mnie jakies prostaki w centrach handlowych a to jest norma:(

Gość oliwka śliwka 90
a co mnie twoja babcia obchodzi ? Ja zawsze jak jest mróz mam rajtuzy pod spodniami bo jest zimno do kurwy nędzy ! I nie chce być chora !

Gość kajakajakajaa.
Grzeslaw ale przecież przedtem pisałeś że podobają ci się rajstopy do krótkiej spódnicy ?

Gość kajakajakajaa.
Grzesławie a czy ty wiesz jak wyglądają pończochy ? Mimo że są grube to cały tyłek i okolice intymne nazwijmy to tak :o są wystawione w takich pończochach na minusowe temperatury, to tak jakbyś ty wyciął sobie w mroźny dzień dziure między nogami.

Gość kajakajakajaa.
* dziure w spodniach oczywiście :P

Gość homczyk
ja stwiam na legginsy

Spódnica każda (może być dłuższa) i pończochy (mogą być grube) a nie rajstopy, kozaki na jakim obcasie? To bez znaczenia, tyle moich wypowiedzi:)

Gość szukaj mnieeee
pończochy w zimie pod spódnice ahahahahahahahahahahahahahahaha to się ubawiłam wyobraźnią facetów :D:D:D:D