Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuujujujujuj

co to znaczy

Polecane posty

Gość tuujujujujuj

NATIONAL CREDIT INSURANCE - co to jest tak ogólnie

Gość tuujujujujuj
pomózcie

Gość sdkhfdskjghkjsdfg
No raczej o to jej chodzi..i tek ciezko odrazu napisac?? niee kur..wa lepiej w nauczielke sie bawic i poprawiac innych kurwa co za scierwo//

Gość czeski film66
no ty zona tez do dam nie nalezysz w takim razie i brak ci kultury, zwyzywac czyjac matke od scierw? zachowaj troche klasy kobieto i nie znizaj poziomu do tych ktorych krytykujesz bo stawiasz sie na rowni z nimi

ja NIGDY nikogo pierwsza nie wyzywam, jedynie "korzystam z okazji" jak ktos zaczyna wyzywanie od kurew, szmat i temu podobych.. zauwazylam ze wyzywanie matek jest najskuteczniejszym sposobem na takiego chama, ktory zamiat pomyslec to od razu rzuci wyzwiskiem - nerwy od razu puszczaja :) odbijam pileczke. wlasnie na takim samym dennym poziomie, nie ja go narzucilam.. i to nie ja powinnam sie wstydzic.

Gość czeski film66
wszystkie te chamy tylko wlasnie czekaja zebys w ten sposob odpisala, dajesz sie prowokowac i rzucasz miechem, najlepszym sposobem jest ignorowanie takich osob a nie wciaganie sie w takie durne gierki, potem pol topiku kazdego to jest wojna na slowa miedzy toba a jakims durniem, zauwazylam juz to pare razy... pokaz klase

a tobie sie chyba pomylilo kto tu jest ofiara... bo zamiast anac w mojej obronie i odpowiedziec wulgarnej pomaranczy to zaatakowales mnie, niby mnie nie wyzywasz ale dobrze wiesz za ktore struny pociagac zeby mi dodatkowo dokopac. nie lubisz mnie? fair enough. ale zauwaz, ze korzystasz z okazji zeby sie do mnie przyjebac. w tym momencie to jest wojna miedzy mna a toba - takim wlasnie pseudointeligentnym durniem. niby ci sie nie podoba a sam ja prowadzisz w tym momencie ze mna. a chamstwa kultura nie pokonasz. zauwazylam to nie tylko po tym forum. ja nie naleze do tych ktorzy badac oplutym odwracaja sie na piecie i pod plaszczykiem zachowania "klasy" pozwalaja sobie na obraznie sie.

Gość czeski film66
nie staje po zadnej ze stron, poprostu dziele sie swoimi obserwacjami, nie mam zamiaru sie z Toba wdawac w zadne slowne potyczki, napij sie zona melisy na uspokojenie bo widze, ze ciebie bardzo latwo wyprowadzic z rownowagi,

Gość czeski film66
poza tym zobacz co wlasnie sama robisz, niby nie wyzywasz nikogo pierwsza a mimo, ze ja nie powiedzialam nawet jednego zlego slowa o tobie nazwalas mnie pseudointeligentnym durniem....i wypowiedzialas jakas wojne,

no to mnie olej, tak jak piszesz do mnie, prosze bardzo :) jakby nie bylo to nie ja ciebie zaczepilam pierwsza tylko ty mnie. ze znizam sie do jakiegos poziomu, stawiam sie na rowni czy cos... jakby nie bylo to dla mnie to jest obraza. przypomnij sobie..

Gość czeski film66
nie wazne zona, powoli juz zaczynam rozumiec czemu ludzie Cie tutaj nie lubia,

Gość dyntolozzqa
Lol, chyba cie cos zabolalo, skoro po matce jedziesz..nie ladnie panno. Widac czasu zmarnowalas dosc duzo a odpowiedzi dalej nie widac..wiec po huj sie udzielals?? Zadajac zbedne tak naprawde pytanie?

Gość maximma
do zdesperowanej zony >> masz swietną prace chyba ,ze wiecznie tu sie wypowiadasz ,rzadko tu zaglądam ale ciebie zawsze mozna tu spotkac ,ja pracjuje w nl. i jak mam wolny czas to leze na kanapie hehe.... :-)

nadal nie uslyszalam od autorki o co jej chodzilo.. jezeli o to co mysle, to odslylam pod adres: http://www.hmrc.gov.uk/ni/intro/credits.htm If you're not paying National Insurance contributions because, for example, you can't work due to illness or you're caring for someone, you may be able to get National Insurance credits. Credits can help maintain your National Insurance record and so protect your entitlement to the basic State Pension and certain other state benefits. i wszystko na ten temat...

a prace mam rzeczywiscie swietna, pracuje kiedy mi odpowiada, jak juz pisalam sa ta 2-3 dni w tygodniu, mam dziecko wiec nie siedze w pracy calymi dniami, zreszta po to mam faceta zeby "dbal" o rodzine (czyt. przynosil kase a ja ja wydawala.. haha) (pewnie wlasnie odpalilam kolejna iskre... ;)

Gość zdz robi lody na czas
a jak jest sezon to sprzedaje truskawki przy autostradzie.

Gość do zony
czeski film ma rację.zastanów się nad tym:) a teraz pójdę z bogiem zanim i mnie wyzwiesz od debili:p

Gość do zdz
zacznij moze lepiej wydawac te kase co to twoj maz zarabia( HA HA HA)milej spedzisz czas

Gość tyutyutyuyutyu
Itez tak sie zachowujesz, nic dodac nic ujac.

Gość rozklekotany sedes
ja bym nie uzyla az tak obrazliwych slow, ale powiem jedno,; zona jest bardzo irytujaca, udaje wszechwiedzaca, nadyma sie z byle powodu, pozuje na luzaka a tak na prawde byle uwaga na jej temat a zona zaczyna obelgi i przezwiska, kobita nie ma chyba nic ciekawego do roboty wiec przesiaduja calymi dniami na kafe

Gość do zony
skoro zaszczyca cie jak ktoś na ciebie wylewa pomyje to naprawdę niewiele ci potrzeba do szczęścia:D najlepiej będzie jak znikniesz z tego forum bo z tego ci widzę niewiele osób ma ochotę z tobą rozmawiać czy nawet czytać twoje wypowiedzi. A ty zaraz stwierdzisz że mamy skoro to robimy.. bez przyjemności:/

Gość kiack
:D:D:D:D-------do zony skoro zaszczyca cie jak ktoś na ciebie wylewa pomyje to naprawdę niewiele ci potrzeba do szczęścia najlepiej będzie jak znikniesz z tego forum bo z tego ci widzę niewiele osób ma ochotę z tobą rozmawiać czy nawet czytać twoje wypowiedzi. A ty zaraz stwierdzisz że mamy skoro to robimy.. bez przyjemności:/ nic dodac nic ujac buha ha ha zdz szmata ciapata:D