Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnin

Prawda jakiej nie chcecie uslyszec

Polecane posty

Gość nnin

Prawda jest taka, ze jakby kobiety nie mialy pizdy do ruchania to malo jaki facet by sie nimi interesowal

Gość ksiezniczka mazowieckie
Jakie to smutne

Gość zmarszczony
Sorry ninn ale jestes w błędzie. Jak nie w cippe to w kakao. Kobiety są bardziej interesujące niż myślisz

Gość zmarszczony
Pewnie, poza seksem jest jeszcze onanizm

Gość zaklamane baby
Kobiety są głupie i zakłamane :D Jestem przystojny i jak poznaje jakaś usmiecham się do nich rozmawiam itd. proponuje spotkanie to one się zgadzaja ale myslą , że je chce zerżnąć. Ide do nich tylko sie caluje a one zawiedzione :D Jedna taka mialem ze zazartowalem sobie podczas pisania smsa ze to bedzie polaczona kolacja ze sniadaniem a ona - za kogo ją mam ? a pozniej na spotkaniu sama mnie zaprasza do domu a tam sexi nie bylo bo nie chcialem i ona niepocieszona :D

Tat tak gadajcie swoje widzimisie . Jacy Wy jesteście super :P Tylko póxniej wychodzi szydło z worka, kim naprawdę jesteście

Gość zmarszczony
"Gdyby kobiety nie miały pizz(....)" To zycie dla facetow byloby nieznośne. Jakie poklady frustracji i wkurwienia codziennie by spadaly na męską część gatunku. Furie, nienawiść: życie byłoby piekłem. Dla wszystkich. Lepiej że jest jak jest drogi nnin

Gość gejuszka
dupy waszych kolegów by wam wystarczyły, pedały utajone

Gość KazikS_44
Panowie się nie pozabijają jeśli nie będzie kobiet bo to dla nich się zabijają

Gość nnin
Po co się oburzacie, stwierdziłem tylko fakt. Jakas idiotka wyżej napisała, że gdyby kobiet nie było to by nas nie było - haha, no co ty ? nie uwierzysz ale jakby mezczyzn nie bylo to i ciebie by nie bylo moja droga.

Gość A co w tym złego
że kobiety chcą dać się zerżnąć. To normalne. Różnica polega na tym, że facet do tego nie musi mieć wytłumaczenia, żeby nie uchodzić za puszczalskiego. Konsekwencje dla kobiety są inne.