Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna!

czy to będzie zdrada

Polecane posty

Gość Justyna!

jeśli pójde na randkę z kolegą a narzeczonemu powiem że poszłam z koleżanką kupić buty?

Gość NIE_BEDZIE
Tylko nie uprawiaj na tej randce orala, bo wtedy to już zdrada.

Fajnie traktujesz narzeczonego,życzę ci aby twój narzeczony potraktował cię w ten sam sposób.Abyś poczuła jak to jest być ścierwem. Głupia jesteś i tyle,później będziesz zwalać na faceta a sama się szlajasz z kolegami. Śpieszysz tylko życie facetowi a rodzince podpadniesz.

jak tylko napijecie się herbaty to nie ale jak zakończy się to chociaż pocałunkiem to TAK, niestety... :O porażka

Gość też dziewczyna
Podobno po francusku to nie zdrada, na stojaka też nie i w dupala również.

o matko następna gówniara co w wieku młodym się zaręcza a później właśnie takie coś :O dziewczyno skoro masz ochotę na spotkania takie to po co narzeczony?? nie możesz powiedzieć mu prawdy?? jak nie masz zamiaru robić nic złego :P to chyba może wiedzieć prawda?? po co go oszukiwać??

czy ta osoba,to słowo "narzeczony "coś znaczą dla Ciebie?? czy to tylko taki szpan ,bo ja mam już narzeczonego !! przed koleżankami a co do czego to go oszukujesz ?? dla mnie narzeczony to osoba którą kocham i chcę z tą osobą spędzić resztę życia,i w życiu bym go nie okłamała jak i sama nie chciałabym być okłamywana przez nią.