Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

dzisiaj kolejny dzień nauki

Polecane posty

współczuję wam ,że w szkole musicie się uczyć codziennie ,ja jak to zdam to sobie rok przerwy...nauka jest cholernie nudna zostało mi 23 pytania do nauczenia ...

szkoda zaprzepaścić te 3 lata nauki więc jak mus to mus ,ale dalej nie wiem czy pójdę;) ,to ja się nad wami lituje ,że w szkole musicie si non stop uczyć ,dobrze że na studiach tylko do sesji trzeba się uczyć o tyle wygodniej.

Gość a ja pollleeecammm
Popieram powyzsze. Nie ucz sie jak cie to nudzi. Siedz na kafe 24/7 i nie rob nic innego. Polecam dla ciebie nie rok przerwy w nauce tylko trwala przerwe na zawsze.

Gość a ja pollleeecammm
Jak studia sa porzadne a nie jakis badziew to nie wystrczy uczyc sie przed sesja tylko caly rok. Teoje musza byc masakrycznie latwe a ty jeszcze narzekasz. Ja poszlam na sum z wlasnego wyboru :classic_cool:

no mi się studia za bardzo nie przydadzą ,bo ze studiami szukać pracy za 1200zl?nie dziekuję ,teraz mogę sobie wydawać ile chce bez kiwnięcia palcem

Gość uy5 u5
dzisiaj masz kasiastego faceta a nie wiadomo jak bedzie za kilka lat;P wiec ucz sie, zdobywaj dosw, zawodowe nawet za 1200

A ja nie muszę pracować i studiować i bardzo ci współczuję, że musisz się zajmować tak prozaicznymi sprawami :) No, ale żeby ktoś miał dobrze inni muszą brać udział w wyścigu szczurów 🖐️

no może i prosta i co z tego?nie wstydzę się tego:).Wtym roku na pewno do pracy nie pójdę ,podszkole jazde samochodem i pomogę trochę mężowi co najwyżej .Albo pójdę pracować do douglasa:) tam bym chciała pracować :)

Gość a ja pollleeecammm
No pewnie ze to prosta baba :p

Gość nox zamknij morde
jestes glupsza niz ten projekt jennifer 🖐️

robie śniadanie ,mała do przedszkola,sprzątam,kafe/allegro/i inne ciekawe fora;)/mąż przynosi obiadek:) mała wraca z przedszkola ,zabawa z nią (czasami prasowanie/pranie) spacerek z nią i już jest 18-19 kąpanie dziecka,:) i spać ,ale weekendy mamy ciekawsze:)

Men Struacja bannum profanum 9 a jak ma niby większość ludzi mający dzieci? co 7 dni w tygodnia rozrywki i imprezy? nie musza wstawać o 6 rano zaprowadzać dziecko do przedszkola i iść na 8 godzin do pracy wrócić robić obiad,zajmować się dzieckiem to dopiero przesrane

Gość a ja pollleeecammm
A myslicie ze to zle zycie? Tskie jsk napisane powyzej? -------- A co do douglasa to tez tsm chcialam pracowac kidys ale naczytalam sie duzzo ze tam jest dopiero charowka! Dostawy, non stop na nogach, nie mozesz usiasc, jest strasznie ciezko. No ja to chyba nie chcialabym az tak sie meczyc. To tylko dla wytrzymalych...

Gość a ja pollleeecammm
Jennifer ja mam podobne zycie do twojego, z jakiego jestes miasta? Moze umowmy sie na kawe? :p tylko z ta roznica ze jak mam dziecka. Ale mam meza i tez sobie studiuje.

Gość agygy878
Przeciez ona klamie :D Ani jednej rysku i uslugujacy maz, zenua ze podnosicie takie tematy 🖐️

Gość a ja pollleeecammm
Mialo byc: z roznica ze ja NIE MAM dziecka.