Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem bOOOOSKA

Ludzie , jestem boska, przeszłam dziś pieszo 18 km !! :)))))

Polecane posty

Gość jestem bOOOOSKA

Wlasnie sprawdzilam moją trase na mapie, w dwie strony równe 18,2 km ;) Wyszłam rano ,szlam przez łąki , potem drogą krajową ,nawdychałam sie spalin :D Zachaczyłam o Lidl , usiadlam na lawce w parku i dalej... Doszłam do salonu fryzjerskiego ,podcielam wlosy i powrót tą samą trasą :) Wyszłam o 6 rano ,wlasnie wrocilam ,nogi mnie bolą jak cholera ,chodze jak kaczka :D ale wzięlam sie za siebie :classic_cool:

Gość jestem bOOOOSKA
nikt mnie nie pochwali ? 😭

Gość klaustrofobiczna_jazda
A nie zlapałaś wilka na tej trasie? Brawo, na pewno mnóstwo endorfinek teraz w tobie pływa- czyli jesteś we wspaniałym nastroju. Ja chodzę wieczorem z kijkami, bo rano masakra ie czuję.

Gość jestem bOOOOSKA
z kijkami nie umiem chodzic ,zresztą to był moj pierwszy maraton , jutro wybiore inną trase jesli dam rade ;) bo marsz obok rozpędzonych tirow nie nalezy do przyjemnych :O

Gość nic nie wiesz
chwalę Ciebie. TYlko nie pozostań przy tym jednym razie. Zapewniam, że jak dojdziesz do wprawy, to przejdziesz znacznie więcej. I tego Ci życzę!!!!

Gość ło hahhah
Gratuluje ;) Ja bym nie dała rady ,w ogole nie mam kondycji , ostatnio przeszłam 3 km i myslalam ze padne na chodniku :(

Gość jestem bOOOOSKA
No właśnie chyba pozostanę przy tym jednym razie, ważę ponad 100kg, więc nie jest łatwo takiemu tucznikowi codziennie robić maratony, dzisiaj miałam motywację, ponieważ w Lidlu była promocja karkóweczki:O

Gość jestem bOOOOSKA
głupi podszyw :D waze 72 a nie 100 :D

Gość adibi
gratuluje!! tylko sie gdzies przy tej drodze na zlapanie oddechu nie zatrzymuj zeby cie z ciezko na ulicy pracujacymi nie pomylono ;P

I ile odpowiedziałaś? ;-)

o dobrze zrobiłaś pedofil jebany,, teraz robi sie szybko ciemno, to mam troche galara chodzić, ale co tam, duża jestem, nie zaczepią , bo sie boją, ze przywalę w orzeszki ;-)

Gość Mmmmm MMMMmmmm
kiedyś chodziłem z Gdyni do Sopotu plażą - SUUUPER czasem aż do Gdańska...., (spowrotem SKM) niestety już nie mieszkam w Trójmieście :( :( ps 18km raczej się nie przejdzie w ciągu 3 godzin, Twoje wyliczenia są błędne 10 KM idzie się ok 2 godziny (niezbyt wolnym spacerkiem z przerwami) - 18 KM jednym ciągiem bez zatrzymywania to ja bym nie przeszedł, zresztą jaki sens ;)

Gość steffffaaaaannnn111
ja tez jestem boski, w sobote z sogo doszedlem az po galerie a chcialem sie znalezc na bemowie;P:)

z Soho raczej...

Gość steffffaaaaannnn111
z sogo po galerie mokotow mosku;P:) tez spora trasa a ile utrudnien

Gość zxderr
No brawo:) ja się z moim lubym na spacerek kiedyś wybrałam i tak Nam się fajnie gadało, że nie zauważyliśmy jak przedreptaliśmy 10 km :P poszliśmy na jakąś łąkę trochę odpocząć i trzeba było wracać ;) więc razem 20 km :) ooooj nogi bolały ale było świetnie