Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kompleks malej stopy

Mam kompleks, mam małą stope , 36 a wy jakie?

Polecane posty

Gość mam kompleks malej stopy

Czuje sie jak mała dziewczynka :(

Gość klaustrofobiczna_jazda
mam koleżankę z 33 rozmiarem buta, kupuje na dziale dziecięcym, teraz robią nawet dziecięce na obcasie, więc jakoś daje radę.

Ja noszę 36-37 i nie mam kompleksu małej stopy Uważam że małe stópki o wiele lepiej wyglądają w seksownych buciakach niż wielkie jak wiosła nogi:P

Gość lidziii
To się ciesz, każdy buty dostaniesz w swoim rozmiarze. Ja mam jedn kącik oka 2mm wyżej niż drugie, na pierwszy rzut oka nie widać, ale na zdjęciach da się dostrzec, no w górnej szczęce w zębach taka sama róznica 2mm. Poza tym reszta bez zarzutów :)

Gość szeroka stopa chyba
ja mam 35-36 i nigdy nie wpadlam na pomysl, ze mozna miec kompleks malej stopy! Owszem, znam osoby z kompleksem za duzej stopy, ale malej? przeciez wiadomo, ze male stopki sa super

Gość klaustrofobiczna_jazda
Ty w ogóle jesteś najwspanialsza, postępujesz najsłuszniej i wiesz najlepiej miłego dnia, adalis :-0

Gość sexi blondi *** D
Jak mała dziewczynka to się czuje moja koleżanka, która ma 151cm, 40 kg wagi i stopę 34 - 35. A Ty sądząć po stopie masz z 160cm, więc spokojnie, nie czuj się jak mała dzieczynka, bo jeesli nawet ktoś spojrzy na Twoją stopę, to nie będzie wiedział, czy masz 36 czy może 38.

Gość Agula:)
Ja mam 36/37 i jestem z tego zadowolona. Stópka jest ładna i zgrbna taka bieca właśnie a nie jakiś kajak jak u faceta:) Nie jedna dziewczyna z rozmiarem 40 chciałaby mieć taką stopę:)

Gość lamka 2
ja mam 34,5 ;) ale cala jestem drobna. Wszystkie buty sa na mnie za duze, wiec kupuje tylko ryłko, bo maja małe damskie i meskie zreszta tez numery.

Gość Agula:)
kobieca miało być :)

Gość forum trallalalala
a ja Cię rozumiem :( Też mam ten kompleks, mam stopę 36 małą i grubą :( i na dodatek grube kostki :( W dodatku przy małej stopie łydki wyglądają na grubsze :(:(:(:( Chciałabym mieć 37-39 wtedy miałabym smuklejszą i zgrabniejszą stopę i nogi przy szczuplej wyglądały.

Gość jjdfghgh
ja mam 40 i nie chcialabym miec 36, bo jestem wysoka, a poza tym co wy macie jakiegos pierdolca z tymi stopami, nigdy nawet nie myslalam ze mozna miec kompleksy na punkcie stop dopoki nie zaczelam czytac kafeterii

Gość do autorki tego topu
zastanow sie glupia pipo co mowisz jak dziewczyna z rozmiarem stopy 40 moze ci zadzroscic - takiemu kurduplowi? Skoro mam ponad 170 wzrostu to jaki mam miec rozmiar stopy? gdybym byla kurduplem to misulabym miec mala stope bo jak wyglada kurdupel np z 41?

Gość o ja pertole oo hahhahaha
Na kafe kazdy ma kompleks :O 36 to nie jest strasznie mało ,moja mama ma taki rozmiar i normalnie wygląda, ja mam 38/39 Chcialabys miec 41-42 ? :O

a ja 36 :D przecież to normalny rozmiar u kobiety :o

Gość do autorki tego topu
sorki to bylo do Aguli krasuli.

Gość o ja pertole oo hahhahaha
nie widzialam jeszcze niskiej kobiety z duża stopą :P wysoki wzrost = duza stopa i na odwrot

Gość anakondaaaaaaa
ja mialam kompleks wielkich stop (40) ale jak kiedys na basenie pewnien mezczyzna zwrocil uwage, ze mam "naturalne pletwy" i pewnie latwiej mi plywac, to tak mnie rozbawil, ze juz sie nie wstydze moich stop :)

Gość jjdfghgh
moja kolezanka 168 tez ma 40 i co z tego??? nie wyglada to jakos kosmicznie, ja mam powyzej 170 i tmybardziej nie mam sie czym przyjmowac. najlepiej dla kobiety jest miec stope 36-40, najlatwiej jest wtedy kupic buty, odchyly w jedna i druga strone nie sa dobre, bo ciezko cos dobrac potem

Gość anakondaaaaaaa
ja jestem niska jak na moja stope 40

Gość jjdfghgh
anakonda, jakbys nie miala stop ,to dopiero byl by problem!!! zjamijcie sie czyms pozytecznym, a nie nakrecacie sie na te stopy

Gość nie mala nie duza
Idąc ulica tez ogladacie kazdegoi ? Kto ma jaką stope ,cycki ,tylek ? :O Kompleks malej stopy kurwa czego to ludzie nie wymysla :O

Gość tamtaramtam tam tam
mala stopa wyglada jak raciczka :P

Ja to bym chciała mieć mniejszą stpoę bo w zależności od gatunku obuwia mam 39,5-41 :(.No ale jestem też wysoka dośc 175 cm wzrostu.Jednak najłatwiej jest kupić super buty w rozmiarach 36-38.

Gość gość
Moja żona ma stópki 36 i są super!!!! Uwielbiam pieścić, głaskać i gilgotać Ją po stopach. Zapewniam Cię że małe stópki są sexy.... takie drobne, delikatne, milutkie.....