Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfafff

Ciagle odksztuszanie... POMOCY

Polecane posty

Gość sdfafff

Od jakis dwoch miesiecy mam problem... Meczy mnie ciagle odkrztuszanie i kaszel (przedewszystkim po jedzeniu i piciu) . Nieraz kiedy wychodze z chlopakiem do pizzeri czy do innego lokalu jest mi troche wstyd bo ilekroc cos zjem zaczynam odkaszliwac i trwa to nawet 15/20 minut, do tego codziennie boli mnie glowa. Czasem bol jest nie do wytrzymania... Jakies trzy miesiace temu mialam nieprzyjemny wypadek na basenie gdzie dosc mocno uderzylam glowa podczas zjazdy z "rury" i bol glowy utrzymywal sie kolo tygodnia, przez pierwsze dni nie moglam skrecic nawet glowa, ale potem uatalo... Glupio mi isc z tym do lekarza, niewiem co to moze byc... Czy ktos mial cos podobnego?

Gość trzykropkaa
badałas się po wypadku? Może lepiej by było.. To wcale nie jest głupie, żeby isć z tym do lekarza,, Powodzenia.

Gość siri
Koniecznie zgłoś się do dr rodzinnego , powinien Cię wysłać na prześwietlenie głowy .....To jest poważny uraz i radzę tego nie bagatelizować....

Gość sdfafff
Chyba bede musiala jutro lub pojutrze isc do lekarza, bol jest nie do wytrzymania ;/ Tylko moj lekarz lubi sie posmiac z pacjentow i niewiem co z tego bedzie :( Boje sie ze to co mi sie dzieje jest nastepstwem tego uderzenia... Nigdy wczesniej tak mocno sie nie uderzylam w glowe ;/