Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarentine

DIETA OLIMP ProteiNova

Polecane posty

Gość amarentine

Cześć może ktoś z was stosuje tę nowość? Saszetki rozpuszcza się w wodzie lub z mlekiem. W smaku nawet są dobre. Dzisiaj zakupiłam i wypiłam pierwszą. Napisze jak zobacze jakies efekty po dłuższym stosowaniu. Podzielcie sie uwagami.

i co dziala ten preparat? zastanawiam się nad jego kupnem

Gość ProteiNova89
Czy ktoś stosował ten produkt? Jakie efekty? Również planuję zakup kilku saszetek i wypróbować.

Gość andrzej567
Nie wierzcie w żadne cudowne czy monokulturowe diety. Prosty przepis na schudnięcie: 1. Ograniczyć ilość spożywanego pokarmu w ciągu doby o 20-30% nie więcej. Odchudzanie potrwa dłużej ale łatwiej uniknąć potem efektu jo-jo. 2. Posiłki mogą być 3, 4 czy 5 dziennie ale pod żadnym pozorem nie podjadamy między posiłkami. Podjadając nie kontroluje się ilości spożytego pokarmu. 3. Większa ilość ruchu jest niezbędna, samo ograniczenie kalorii niewiele daje a nadmierne ograniczenie wyniszcza organizm. Bieg lub jazda na rowerze minimum 3 razy w tygodniu, jeżeli jest możliwość - codziennie. 4. Z odchudzaniem jak z kuracją odwykową, jeżeli chce się utrzymać niższą masę ciała, obniżoną ilość kalorii w posiłkach należy utrzymywać do końca życia, inaczej jo-jo gwarantowane. Trudne? Trudne ale innej drogi nie ma ja po raz trzeci zrzucam nadwagę i jak w poprzednich dwóch razach po odchudzeniu (12kg) "połasowałem" najdalej po roku wracałem do poprzedniej wagi. Teraz postawiłem mniej ambitny cel (8kg) ale zamierzam nie tylko go osiągnąć ale i utrzymać. Po 9 tygodniach jestem lżejszy o 5,5 kg. Uwaga: po zmniejszeniu ilosci spożywanego pokarmu, waga ustabilizuje się po kilku - kilkunastu tygodniach na pewnym poziomie. Jeżeli zrzucona ilość kiogramów nie satysfakcjonuje należy znów zmniejszyć o 20-30% i kontynuować.

Gość Vegera
Andrzej, ale te saszetki spożywa się właśnie rano i bezpośrednio po treningu, one nie są dla osób leżących. :) Dzisiaj je dostałam, ale cenowo mnie odstraszają tak naprawdę, ponieważ w opakowaniu mam 6 saszetek, czyli na trzy dni za 47,40 zł, więc miesięcznie w przybliżeniu 470 zł, ja podziękuję, dla mnie za drogi suplement. :) Wolę już z Olimpu Thermo Line Forte, naprawdę dla mnei pomogły i działają i jeszcze do nich wrócę. ;)