Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaboga123

Aj Ci faceci... doradźcie :)

Polecane posty

Dla mnie to jakaś czarna magia. Ja zawsze miałem pełną kontrolę nad moimi orgazmami i nie wyobrażam sobie dojść ot tak po jednym dotknięciu. To musi być jakaś choroba.

Gość olaboga123
Obecny miał jedną partnerkę seksualną, z którą kochał się tylko kilka razy. Z tego co słyszalam nie ma dobrych wspomnien, bo mu prezerwatywa 2 razy pękła (dziwne dla mnie - mi się nigdy nie zdarzyło). I za 3 razem wcale dłużej nie może ... za 5 też nie... trochę Go wymęczyłam :] ale był zadowolony :) Jeśli chodzi o poprzedniego to byłam jego pierwszą a on moim pierwszym i od początku nie było problemów z długością stosunku.

" I za 3 razem wcale dłużej nie może ... za 5 też nie... trochę Go wymęczyłam :]" Też bym dał ci się tak wymęczyć. Może udaje :D

Gość olaboga123
myślę że nie udaje ;) zresztą jak można udawać?:PP

Gość podobna SYTUACJA
no raczej nie mozna niech poćwiczy rączką :P

Gość olaboga123
już Go Go wyćwiczę ];-> póki co uciekam do pracy. dzięki za pogaduchy

Gość olaboga123
Nie było tak źle jak myślałam :))))) kochaliśmy się dzisiaj... byłam w szoku bo jakieś 10-15 minut wytrzymał (spodziewałam się kilku sekundowego stosunku) ale nie obyło się bez niespodzianki... On potem do mnie z tekstem że w trakcie doszedł 4 razy, ale od razu stawał spowrotem ;p

Gość xxl-men
Ja tez tak mialem na poczatku z jedna dziewczyna. Alle uprawialismy seks czesto, i po jakims czasie bylo wszystko OK. Zdaza mi sie to czasem jak mam seks pierwszy raz z nowa partnerka.

Gość boy_17
Ja kiedyś ćwiczyłem tak, że napina się mięsień, którym "podnosi" się penisa.. robiłęm to bo miałem słaby wytrysk.. pomogło.. ale dalej mam uraz psychiczny i się jakby wstydzę, za to nadrabiam rozmiarem :P oraz techniką. ćwiczenia te pomagają w panowaniu nad wytryskiem, potrafię opóźnić i przyspieszyć, oraz kilka godzin w łóżku to nie problem :D polecam, jest dużo ćwiczeń, a te z mięśniem najlepsze, bo można ćwiczyć wszędzie;)

Gość Buha ha ha!
ja też szybko dochodzę. Może nie po kilku ruchach, ale 2 minuty i pstryk. Mam jeszcze język i sprawne palce. Moja dziewczyna nie narzeka, bo i tak woli masowanie łechtaczki.

Gość olaboga123
Mi ogółem większą przyjemność i satysfakcję daje sam seks niż pieszczenie łechtaczki także sprawność partnera pod tym względem jest dla mnie ważna :) ale taka długość stosunku w pełni mnie zadowoliła

Gość xxl-men
To ciesz sie. Ja tez nie jestem zwolennikiem za dlugiej gry wstepnej.