Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika87

Mycie włosów

Polecane posty

Gość znalazlam rozwiazanie
co tydzien

Gość Staram się co drugi
dzień, ale wolałabym codziennie tylko szkoda czasu i włosów...

2 x w tygodniu to jeszcze zalezy, jak mi się szybko zabrudzą, np. po działce musze od razu myć

Ja kiedys też myłam co drugi dzien ,ale bardzo mi niszczyło włosy i teraz myje raz na tydzien i przestały mi sie tak przetłuszczac :)

Gość ja myję codziennie
jw

Gość Staram się co drugi
Weronika le nie wiem jak Ty 'odwróciłaś' częstotliwość :-P jak bylam dużo młodsza też mogłam umyć raz na tydzień ale im częściej się myje tym włosy się bardziej przyzwyczajają i szybciej przetłuszczają...

Gość koko z maroko
JAK MOŻNA MYC RAZ NA TYDZIEŃ WŁOSY??? PRZECIEŻ TO JEST NIECHLUJSTWO , I NIE HIGIENICZNE TAM SIĘ ZBIERA BRUD , KURZ , BLLLEEEEE

Gość powiem i ja.....
pierwszy raz słyszę żeby mycie włosów je niszczyło ?.....rozumiem że wszelkiego rodzaju pianki lakiery suszarki czy prostownice niszczą włosy ale mycie ? ja myję co drugi dzień już od lat i nadal mam gęste i zdrowe włosy ....fakt nie używam nic z tego co wymieniłam wyżej może przez to.... co najwyżej jak już mnie czas goni to posuszę suszarką

Gość Staram się co drugi
jak byłam jeszcze w gimnazjum to poprostu spłukiwałam gorąca wodą ale bez szamponu, teraz muszę praktycznie codziennie myć...

raz w tygodniu :) i nie, nie wyglądają na brudne ani tłuste :) nawet moja fryzjerka jest pełna podziwu bo moje włosy na 5-6 dzien po myciu wyglądają jak świeżo umyte :) niektórzy po prostu tak mają :D mam farta :P

Gość NIE WCHODZIC !!!!!!!!!
co drugi dzien np . w poniedzialek, srode, piatek itp

Gość Staram się co drugi
no bo się coraz szybciej przetłuszczają im się częściej je myje, no i suszenie, prostowanie, jak na mój gust jak włosy nie są jeszcze przetłuszczone a się je myje to niszczy się jakąś naturalną warstwę ochronną

zalezy bo roznie mi sie przetluszczaja, czasem co dzien (szczegolnie w lato), czasem na 3 dzien wygladaja dobrze, ale raczej rzadziej niz raz na 2 dni staram sie nie myc. znaczy staram sie czesciej, zeby byla jasnosc :P

ja jak bylam mlodza mylam raz w tygodniu i w ogole nie mialam tlustych.. teraz myje co 2-3 dni, ale juz na drugi dzien wygladam jakbym nie myla ich od roku:/