Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Bo wszyscy POLACY to jedna rodzina(...)

Polecane posty

czy aby napewno? zastanowcie sie co wy z ta Polska robicie, zamiast pomoc sobie nawzajem wolicie klody pod nogi drugiemu czlowiekowi podkladac nie mozecie sie jakos razem do kupy pozbierac, nie potraficie nawet reki sobie podac.. co to ma byc?

Jestem Polakiem. Każdemu uczciwemu człowiekowi rękę podam. Niektórym, powszechnie uważanym za nieuczciwych także. Nie rzucam nikomu kłód pod nogi. Nikogo nie nienawidzę, bo nie znam takiego uczucia, (niekiedy chwilowo mam ochotę dać w mordę, potem mi przechodzi) nie wiem, o co Ci chodzi.

chodzi mi o te pogrupowanie, ten nienawidzi tego bo pochodzi z tej czy innej czesci polski, ten nienawidzi tego bo glosowal na ta partie a nie inna, ten nienawidzi tego bo mu sie zycie lepiej uklada chodzi mi tez o te wszystkie topiki zakladane przez Was, tyle nienawisci w sobie macie ze az strach Was czytac

Istotnie, powszechnie wiadomo, że jak wychodzę z domu, to zwykle dla rozrywki morduję kilku obcych, np. ze dwóch goroli ze Sosnowca, pięciu Zydów, trzech Cyganów, ale każdy tak robi, o co chodzi???

Lady Love, ja Cie rozumiem i mysle tak samo (a nawet gorzej), ale to temat rzeka. Tutaj nie warto z ludzmi dyskutowac bo wiekszosc to jakas patologia.

Gość erfevbrwwrr
Nikt inteligentny nie wypowie się w temacie, gdzie wszyscy są wrzuceni do jednego wora. W Polsce jest wielu dobrych i oddanych ludzi, ale widocznie dostrzegasz tylko czubek wlasnego nosa pustaku. Albo za bardzo zyjesz tym zdegradowanym forum 🖐️

moze i nie wszyscy tacy sa, nie zaprzeczam.. ale wiekszosc niestety ktos kto nie zgadza sie z waszymi pogladami jest nazywany pustakiem dziekuje, takich zachowaniem tylko umacniasz mnie w moim przekonaniu

Gość erfevbrwwrr
A co, pomiary robilas? Jak narazie to gnijesz na forum i udajesz madra, chcesz pouczac. Myslisz, ze kazdy z pokora bedzie twoich uwag wysluchiwac? Co ty mozesz wiedziec? Zalosna jestes dziewczyno 🖐️

Gość rudanamaxa
Posłuchaj dziewucho ty też jestes tylko polaczką, wiec wypierdalaj z ztaki tekstami typu "wy" ty też do tego gówna nalezyz pomimo, ze się wyprowadziłąs do portugali kminisz to??

tak jestem polka i zawsze nia bede, jestem z tego dumna co nie znaczy ze podoba mi sie to co sie w Polsce dzieje

Gość ZALOSNA DZIEWUCHA
DZIEN W DZIEN SIEDZI NA FORUM I OCENIA POLAKOW WG TEGO. TO TYLKO FORUM :o CHCESZ NA SILE UDAWAC TAKA DOBRA I MILUTKA A NIEZLA ZMIJA Z CIEBIESWOJA DROGA. A TERAZ ZEGNAM, BO SZKODA CZASU NA PUSTE DZIEWUCHY.

zalosna jestem? a to niby dlaczego? bo mowie o swoich pogladach i swojej obserwacji? nie tylko ja to widze nie wiem nic o zyciu? a skad takie przekonanie? bo jestem mloda? ciekawe

Gość 33211113333
dajcie spokoj, to szara mysz ktora pozazdroscila co niektorym slawy na forum i sie na sile lansuje probujac wymyslic cos kontrowersyjnego :o zenada 🖐️

tak tylko na forum to widac.. jestescie slepi czy tylko udajecie? zylam w Polsce 21 lat i zdazylam zauwazyc wiele jedni probuja cos naprawic a drudzy tylko czyhaja az sie ten ktos potknie

taa tutaj wszyscy maja dobra opinie na temat Polski, nie musze udawac kogos kim nie jestem i nie zazdroszcze nikomu forumowej slawy :D takimi argumentami mozecie sobie.. yhym :)

Gość lady tego forum
Nie jesteś ani tak bogata jak Jennifer, ani tak oryginalna jak Noxelia więc daruj sobie!!!!!!!!!!!!!!

Gość tugeder
tak naprawde to masz przejebane w tej swojej portugalii i wylewasz żale w necie ,jakbyś miała poukładane zycie nie siedziałabyś tu non stop przesrałał sobie zycie z ciapatyga i teraz nie mając wyjscia okupujesz fora made in poland

Gość zal.russs
ja ja widze co nie wejde :D takie ma ciekawe zycie, ze na polskim forum siedzi :D masakra :D o ile nie jest projektem, bo nie chce sie wierzyc ze ktos moze tyle tu przesiadywac :D

te forum jest ze mna dluzej niz ci sie wydaje, i jest to jedyne forum na ktorym lubie przebywac Ty nawidoczniej musisz mnie sledzic dzien w dzien sadzac ze jestem tu 24h na dobe, dobra jestes naprawde ;) nic tylko pozazdroscic

Gość a jak !
Napisałbym Ci coś o Polsce ale... 1. Nie chce mi sie dyskutować z kimś kto tu nie mieszka, nie widzi, nie żyje na codzień a sie mądrzy to marne 2. Widziałem Twoje foty i sorry z muminkami nie gadam !

Gość tugeder
tu nie trzeba siedziec non stop ,wystarczy wejść obojętnie kiedy i o jakiej porze a prawdopodobieństwo trafienia na ciebie jest takie jak prawdopodobieństwo nietrafienia 6 w lotto :-D