Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość mau mau26

Rodzice mojego faceta...

Polecane posty

Gość mau mau26

Mam 26 lat, moj facet 28. Jestesmy razem od roku, on juz jest w sumie ustawiony, ma prace, mieszkanie. Ja dopiero co skonczylam studia i szukam pracy. Jego rodzice to prosci ludzie, dla ktorych zawsze najwyzsza wartoscia byla rodzina (jego mama urodzilam pierwsze dziecko w wieku 18 lat). Zawsze ich lubilam, jednak ostatnimi czasy wkurzaja mnie. Za kazdym razem maja do mnie pretensje, ze nie mieszkam z Adasiem, ze sie jeszcze nie pobralismy (fakt, ze mi sie nawet nie oswiadczyl ma mniejsze znaczenie), kiedy dziecko. Staram sie im tlumaczyc, ze nie po to skonczylam dwa fakultety, zeby juz w tym wieku rodzic dziecko i brac slub. Moje tlumaczenie zostalo zrozumiane, ze nie chce dziecka ani meza a z ich synem jestem tylko tak sobie, rozkminiaja na imprezach rodzinnych po co mi te dwa fakultety, kiedy ja sie zyciem zajme, ze Adas juz tak chce rodzine zalozyc a nie moze przez moja kariere. Doszlo to do mnie i stracilam ochote,zeby ich odwiedzac...teraz jestem wielka dama, ktora sie obrazila i ich unika. Nie wiem juz jak z tym wszystkim postepowac, moj chlopak mowi,zeby tego nie brac do siebie ale mnie wkurza takie wtracanie sie w moje zycie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować