Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k6iii

po co mezczyznie kobieta!

Polecane posty

Gość k6iii

1.darmowy seks-staly seks bez koniecznosci wydawania kasy, chyba ze jakies bajery w stylu kino, kwiaty tylko po to zeby zaciagnac ją do łozka;) taniej niz na dziwke:D 2.do sprzatania, prasowania, prania, gotowania-nie ma jak kobieca reka:) samemu mozna udawać ze nie potrafi sie zrobic tych czynnosci albo robić zle i dlugo i niedokladnie:D az piekna powie zebym lepiej to zostawil;)) i tyle;) WY TO NAZYWACIE MILOSCIA NAIWNE DEBILKI a jak sie zestarzejecie, przytyjecie-huj mnie to obchodzi czy z powody choroby, ciazy itp, paszczeta ruchac nie bede zostawimy was bez skrupułów:) jak wielu mezczyzn przed nami i po nas;) buzka:D

Gość klautrofobiczna_jazda
jak któraś wybierze takiego pustaka jak ty, to niech sie potem martwi, mnie gowno obchodzi twoja filozofia od siedmiu boleści.

Gość Egoistee
Tylko do jednego, a co myślałyście.

Gość k6iii
dlaczego mowisz do mnie pustaku:o jestem typowym, zwyklym facetem jak wasi ;) po prostu mowie to o czym oni mysla i tyle

Gość Egoistee
Po 2 miesiącach odkochanie, a potem co rok- 2 lata nowa. :)

Gość k6iii
lepiej trzymac jedna a potajemnie poznawac nowe:) na nocke wole stabilnosc jesli chodzi o prowadzenie domu:D chociaz tak mysle ze jesli utyje zostawie w cholere😠

no to już wiemy przecież,kurva chyba logiczne,że tylko o to chodzi, ale nie rozumiem po jaką cholere tak się jarasz,że jesteś przedstawicielem tej jakże ułomnej płci ?????

Gość klaustrofobiczna_jazda
może masz tez takich pustych kolegów, nie mówiąc o mężczyznach w rodzinie, którzy byli dla ciebie wzorcem. ale nie sądź wszystkich facetów swoją miarą, bo nie wszyscy przypominają penis z ukladem trawiennym, jak ty.

Gość k6iii
forum jest po to aby pisac:D bloww

Gość k6iii
na dodatek mam malego pisiorka i moja kochana kobieta wydaje mi rozkazy a za nieposlusznosc rzuca mnie talerzami

Gość k6iii
bronicie tych mezczyzn:o a wiecie co nam siedzi w glowach??! wszystkim chodzi o jedno;)

Gość dfgewwwwwwww
autorze,a powiesz,nigdy nie zdarzyło wam się przywiązać do kogoś emocjonalnie?????nigdy nie tęskniliscie za kobietą?? tak szczerze??

Gość k6iii
na dodatek nie potrafie sie porzadnie spuscic

Gość dfgewwwwwwww
oczywiscie nie chodzi mi o zapchanie dziury .

Gość k6iii
jak jest ladna to sie przywiazuje emocjonalnie:o dopuki nie pojawi sie ladniejsza;)do ktorej rowniez sie przywiaze emocjonalnie:o co w tym dziwnego?

Gość sdes
taniej niz na dziwke ? Przeciez dziecko kosztuje 200 tys zł przez 18 lat swojego zycia .. Czasem kobiecie robi sie jakis prezent. W wiekszosci kobiety sa drozsze niz dziwka .

To Ciebie nigdy żadna nie weźnie, więc próbujesz zamaskować swoje kompleksy i brak zainteresowania ze strony kobiet takim podejściem. Gdyby Cię jakaś zechciała to byś na rękach nosił.

Gość k6iii
przeciez ja mam laske;o no niby dzieci drogie ale ktory mezczyzna chce w pelni swiadomie dziecko?? cale szczecie ze teraz i baby pracuja;) wiec mam sie wiecej czasu na piwkowanie z kumplami, mecze, wypady ;p

Gość sdes
kobieta jest najdrozsza -dzieci kosztują , Dziwki sa tansze , a najtansza to jest własna ręka .. Reka nie zrobi ci dziecka i nie wymaga prezerwatyw czy prezentow .. Nic nie wymaga , a daje z siebie wszystko .. Zadna kobieta nie bedzie cie kochałą tak jak reka

Gość show time
o ja pierdole ale z ciebie dupek

Gość sdes
Jak nawalisz to kobieta sie od ciebie odwróci , a reka nigdy sie od ciebie nie odwroci. Wybaczy ci kazdy bląd . Reka to twór doskonały .. Renia raczkowska jest idealna kobietą

Gość a po co kobiecie mężczyzna
1. ruchomy wibrator 2. ruchomy bankomat 3. urządzenie do przenoszenia mebli 4. 50% zwrot aktywów przy rozwodzie

Gość k6iii
po co ma brac sie za siebie:o przeciez nie narzekam;)

Gość sdes
kazda kobieta moze co najwyzej ssac cyce reni raczkowskiej bo nigdy jej nie dorówna .. Renia zawsze górą

Gość show time
"Jak nawalisz to kobieta sie od ciebie odwróci , a reka nigdy sie od ciebie nie odwroci. Wybaczy ci kazdy bląd . Reka to twór doskonały .. Renia raczkowska jest idealna kobietą" jestes dupkiem

Gość k6iii
oczywiscie jestem zdruzgotany bo wolę chłopców, stąd te piwka, wyjscia z "kumplami" itp.