Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolka898

Aqua Slim - Hit czy Kit?

Polecane posty

Gość lolka898

Drodzy odchudzający, Zastanawiam się o co chodzi z tym Aqua Slim. Jedni chwalą, inni ganią. Znalazłam na mergeto ten produkt w niskiej cenie, ale nie wiem już w końcu czy go kupić...co Wy sądzicie o nim? Pomaga czy może daje jedynie efekt placebo?

Gość *liliann
Kit :) Może i nie chce się potem jeść, ale dlatego, że wodą się człowiek zapcha. Poza tym smakuje tak samo jak posłodzona woda.

Gość lolka898
Czyli zdecydowanie nie warto w to inwestować? A poleciłabyś jakiś preparat czy generalnie chemią nie ma co się faszerować?

Gość *liliann
Ja już przerobiłam tyle chemii, że z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że nic nie zastąpi silnej woli :) Ale jak ktoś chce spróbować to droga wolna.

czesc. Lolka jako plynu do wypicia to nie jest dużo bo półtora litra to wręcz za mało przy odchudzaniu ale owszem działa pod warunkiem że ćwiczysz jak zresztą wszystkie specyfiki dostępne na rynku no i podkreślam one wspomagają odchudzanie nie odchudzają ja pije od trzeci tydz chyba i przy pomiarze tkanki tłuszczowej efekty są ale przypominam trzeba ćwiczyć także u mnie po tym efekty były troszkę większe nizeli przed

poza tym samo mówi za siebie że posiada L-karnityne która spożywa sie przy wysiłku fizycznym

poza tym samo mówi za siebie że posiada L-karnityne która spożywa sie przy wysiłku fizycznym

Gość lolka898
Kochana, a za ile kupujesz Aqua Slim? ;) I życzę powodzenia w odchudzaniu. ;) Dla mnie najlepszym preparatem na odchudzanie były dwa kierunki..latanie między nimi pozbawiło mnie 16kg. Ale wciąż nie ma wymarzonych 66...:)