Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghnjm

Spóżnia mi sie okres 31 dzien cyklu ..

Polecane posty

Gość dfghnjm

zawsze mialam regularne seks byl 8 , 9 i 10 dnia z gumka bez wytrysku jakie prawdopodobienstwo ? dlaczego sie spoznia ? pomocy bo wariuje zrobic test ?

Gość baggietka
jeśli seks był z gumką i bez wytrysku, to małe... A czy gumka nie pękła ani nie zsunęła się?

Gość dfghnjm
nie uzywalismy tylko plynu z durexa truskawkowego ale ona chyba nie rozpuszcza lateksu ;( wogole w tamtym tygodniu wsymiotowalam byl to poniedzialek tydzien po seksie balam sie ze to moze jakies zaplodnienie czy cos .. a moze sie przytrulam ;(*

Gość dfvghj
cykle mam ok 28 czasem 29 dni chociaz ostatni mialam 27

Gość baggietka
żele durexa nie rozpuszczają lateksu na pewno. Ty dzień po stosunku to za wcześnie na takie objawy jak mdłości.:) Na Twoim miejscu bym się nie przejmowała ciążą, teraz się stresujesz więc tym bardziej okres Ci sie spoźnia. Ale jeśli chcesz być spokojna to dla pewności zrób test.

Gość dfghj
17 :( wiem ;( a mozna zrobic test z wieczornego moczu ?

Można zrobić test z wieczornego moczu, ale pewniejszy jest ten z porannego. Skoro masz dopiero 17 lat to Twoja gospodarka hormonalna może jeszcze nie być w pełni uregulowana takie "opóźnienia" są zupełnie normalne. Nie ma powodu do niepokoju, tym bardziej, że jak piszesz nie było żadnych ryzykownych sytuacji.