Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palmowa

Libido ;(

Polecane posty

Gość Palmowa

jestem już przy 3 opakowaniu tabletek i OKROPNIE spadło mi libido ... niby mam ochotę na seks ale przy grze wstępnej poprostu nic 0 ! ale kontynuujemy. Podobno żeńszeń pomaga. Macie jakieś rady ?

Gość uno_dos_tres
o matko ja mam za wysokie i chociaż mam spiralę, to chyba zacznę brać tabsy...jakie bierzesz?

Gość wójekstaryhuejk
chociasz facet ma dobrze nie jęczysz całe noce

Gość suzzy24
Nie wydawaj kasy na jakieś Asecurelle, jest to przereklamowany szajs! Proponuję coś naprawdę skutecznego. Sama tego używałam przez okres, w którym miałam taki problem jak Ty. http://www.libido.com.pl/aff/glowna/viamea.php Przeczytaj dokładny opis tego produktu. Pozdrawiam, Suzi:)

Gość dghfcn
znam fajną stronke na której mozna zarobić klikając tylko w reklamy - pl.20dollars2surf.com/?ref=437437

Gość Palmowa
uno_dos_tres JA żazywam Sylvie 20. są poprostu genialne ! gdyby nie ten spadek libido. Piersi są jak by jędrniejsze, cera mi się poprawiła i w dodatku nie zgrubłam co jest wielkim sukcesem. Jak to mój lekarz powiedział " są bardzo delikatne" Czyli nie nafaszerowane duzą ilością hormonów :)

Gość maciejj32
Hej. Niskie libido u kobiet to dość często spotykany problem u kobiet. Składa się na to wiele czynników jak stresogenny tryb życia itp. Sama miałam z tym problem, ale zasięgnęłam porady znajomego seksuologa, który poradził mi ten o to środek. http://intymnosc.pl/aff/glowna/viafem-pomoc-twojego-libido-p-1103.html Zaczęłam go stosować i wszystko powróciło do porządku, miałam ochotę na seks, a dodatkowo środek ten zwiększał doznania+nawilżał pochwę . Myślę, ze najlepszym rozwiązaniem jest zamówienie ze sklepu internetowego środka, który jest skuteczny i cena jest w miarę niska, dodatkowo 100% anonimowości. W sex-shopie również można kupić jakieś preparaty na libido, ale jest to drogi, nieskuteczny szajs, dodatkowo dochodzi problem krępowania się, aby pójść do sex-shopu (przynajmniej ja go mam). Myślę, że pomogłam, pozdrawiam.