Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dobrze zrobiłam

Facet który mi sie podoba.....................

Polecane posty

Gość czy dobrze zrobiłam

złapał mnie dzisiaj chamsko za dupę, dwoma rękami, najlepsze jest to że nie potrafiłam ani dać mu w mordę, ani się wydrzeć. skończyło się tym że się umówiliśmy :( Boje się co zrobi na randce

Gość mnie tez tak raz zlapal
ale ja tego oczekiwalam:)

Gość pitolenie
A złapał Cię przy ludziach, czy jak byliście w dwójkę?

Gość dla mnie masz stajla
haha no i takie kobietki jesteście, skończcie z hipokryzją i pitoleniu o uczciwym i miłym facecie, mówcie otwarcie że podoba wam się cham który bierze bez gadania to co mu się podoba.

Gość czy dobrze zrobiłam
Przechodziłam koło niego, jak robię to prawie codziennie

Gość czy dobrze zrobiłam
nie wiem czy jest chamem może jest tylko zbytnio napalony

Gość mnie tez tak raz zlapal
uuuu nie, jak to przechodzilas tylko? Szurnęłabym, aż miło. My sie już umowiliśmy i to nastapilo w trakcie. Nietstety tylko to:(

Gość czy dobrze zrobiłam
No właśnie dziwna sprawa.Bo z kolesiem jest tak.był okres gdy no-stop się na mnie gapił, nawet kiedyś dał mi kwiatka na dzień kobiet czy walentynki już nie pamiętam i w końcu to popierdoliłam bo koleś oprócz gapienia się na mnie nie robił nic i dzisiaj zrobił co zrobił Jeszcze taki tekst w trakcie rozmowy sorry nie wiedziałem jak zagadać nieśmiały jestem:)

Gość turkusova...
uważaj żeby nie potraktował cię jak laskę na sex ale z drugiej strony jakbym była sama to spodobałoby mi się hehe :D a jakie mieliście relacje wcześniej ? Podrywał Cię zartowaliście sobie coś ?

Gość turkusova...
"sorry nie wiedziałem jak zagadać nieśmiały jestem" hahahahahah :D

Gość turkusova...
na kiedy się umówliście ? raz się żyje jakbyś sie nie umówiła to żałowałabyś że mogło byc fajnie :) napisz jak było na spotkaniu :)

Gość czy dobrze zrobiłam
Było dużo ludu a ja szłam z 3 koleżankami, one go nawet chciały bić Myślę że nie tylko sex, tak się na mnie gapił, nie raz to był jak w transie, nawet nie zauważył że niego leje po prostu zbok

Gość czy dobrze zrobiłam
On chciał dzisiaj, ale ostatecznie na piątek

Gość turkusova...
przecież piszesz że ci się podoba to chyba dobrze ze się gapi bo to znaczy że ty jemu też ok to dodaję temat do ulubionych ciekawa jestem co wyjdzie z tej waszej randki :D życzę oczywiście jak najlepiej :)

Gość czy dobrze zrobiłam
Podoba mi się wizualnie, zresztą nie tylko mi:) ale jeśli chodzi o charakter to ma minus Mam tylko nadzieje że się wykarzę na randce albo już jutro, może nawet gdzieś wyskoczymy na jakomś godzinkę

Gość pitolenie
Jeśli zrobił to przy ludziach to rzeczywiście prostak. Daj sobie z nim spokój. Na Twoim miejscu czułabym się upokorzona

Gość czy dobrze zrobiłam
z drugiej strony ciesze się że wreścię coś poszło do przodu i tak jak piszę wyżej jak się nie umówię teraz gdy jest okazja to potem może będzie mi szkoda i pytanie co by było gdyby? liczę że do piątku lepiej się poznamy może nawet cosświęcej:)