Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaki19

Łóżeczko dla dziecka - trudny wybór, pomóżcie :)

Polecane posty

Hej forumowicze :) Mam pewien problem. Jestem na etapie kupowania łóżeczek dla dzieci. Córka ma 5 lat, a syn 7 lat. Nie mam na ten wydatek zbyt wielu pieniędzy, ale znalazłam w internecie ciekawy sklep, który sprzedaje łóżeczka dla dzieci w dość dobrej cenie. Widziałam, że oferują się też na allegro, ale podam lepiej odnośnik do sklepu: http://www.spokojnysen.biz/ . W sumie zdecydowałam się już na zakup, ale nie wiem, jaki wzór wybrać. Dla córki to pewnie będzie wróżka albo księżniczka, ale dla syna to nie wiem. W piłkę za bardzo nie gra, a jak mu pokazałam wzory, to nie mógł się zdecydować czy woli pociągi czy auta. A Wy jak myślicie? Który wzór jest najlepszy dla chłopaka, a który dla dziewczynki? Dzwoniłam już do tego sklepu nawet i pytałam, czy mają może też szuflady do tych łóżeczek, bo bez szuflad to takie łyse trochę i okazało się, że są, ale jeszcze nie zdążyli ich wystawić w sklepie i trzeba zamawiać indywidualnie. W sumie, taka szuflada też fajna sprawa, bo dzieciaki będą miały miejsce na swoje zabawki :) Dzięki za pomoc :)

Gość jak to jest z tymi zębami
hmmm a dzieci niemogą same wybrać? mamusia musi?

Gość te łozka
te łózeczka nie nadaja sie do tak wielkich dzieci moja corka spi w takim majac 1.5 roku i sa przeznaczone do 50kg