Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona1

co to znaczy

Polecane posty

Gość onaona1

Facet mi powiedzial, ze jestem dla niego zbyt wysoko podniesiona poprzeczka, co mial na mysli ... moze cos sciemnia dlatego tak mowi.

Mój były też tak mówił.Chodziło mu o to,że miałam lepszą pracę,lepsze wykształcenie i sporo od niego wymagam.Może ten Twój facet,że masz Bóg wie jakie wymagania?

Gość onaona1
akurat on ma lepsza prace itp. napisal tez ze jestem za fajna i za ladna. Nie wiem chyba cos oszukuje, nie rozumiem facetow :)

Pewnie ma niską samoocenę jak mój i uważał,że z takim wyglądem mogłabym mieć każdego faceta a nie jego.Uważał,że jestem dla niego za mądra i za ładna.A on według siebie to taki zwykły chłopak z normalną urodą.Pewnie Twój ma kompleksy a Ty jesteś ładną dziewczyną i boi się,że Cię straci.

Gość onaona1
unmei - możliwe :) dzięki za odp :)

Nie ma za co :) Mój chłopak był zdradzany przez byłą dziewczynę.Ja patrzę nie tylko na wygląd ale też na wnętrze i mój K.bardzo mi odpowiada.Jednak on ma niską samoocenę,jest we mnie wpatrzony jak w obrazek i mówi właśnie,że jestem dla niego ideałem :).Ciągle powtarzał,że mogę mieć każdego faceta.Był zazdrosny i nie mógł uwierzyć,że nie chcę nikogo innego.Ale czas mijał i w końcu wierzy,że kocham tylko jego :)

P.S.A najlepsze jest to,że ja wcale się nie uważam za piękną czy nawet ładną.Co do figury też mam kompleksy :)

Gość onaona1
moj facet tez zostal zdradzony, ale ogolnie to chyba nie ma niskej samooceny :) nie wiem sama :)

Gość wg mnie szuka eleganckiego
pretekstu do zerwania

Gość zastanawiajaca
Skoro juz jestesmy przy temacie,to jak odebrałybyście dziewczyny słowa faceta ze ja zasługuje na kolos lepszego bo on nie nadaje sie do niczego ble ble ble i tak dalej i tak dalej po czym następuje...zerwanie kontaktu? Ma mnie w d...prawda?