Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzony siwy was

angielski

Polecane posty

Gość dzony siwy was

.Bardzo prosze o pomoc w przetlumaczeniu tych zdan na jezyk angielski,sam sobie nie poradze bo zupelnie nie "idzie" mi nauka tego jezyka.Z gory bardzo dziekuje. W piatek wyjezdzam do domu i chcialabym zebys zaopiekowal sie moim kotem.Rano i wieczorem trzeba mu nasypac suchej karmy i nalac wody do picia.Nie otwieraj okna bo kot moze uciec.Zwierzak boi sie tez glosnej muzyki.Jesli bedziesz miec czas mozesz pobawic sie z nim jego zabawkami.Bardzo Ci dziekuje za opieke nad nim. Tomku nie moge dzis zrobic zakupow na sobotnie przyjecie.Bardzo bolal mnie zab i musialam isc do dentysty.Ugotowalam obiad.Zupa pomidorowa i kotlety sa w lodowce,odgrzej sobie.Przepraszam ze nie zrobilam zakupow,jutro rano mozemy isc do sklepu razem

Gość dzony siwy was
nikt nie pomoze? zlitujta sie dobrzy ludzie

Gość njbn
friday go home , masz poczatek hihi

Gość dzony siwy was
a dalej hihi

Gość ejnanana
a Ty to masz na lekcje jakas czy po co Ci to? bo nie wiem jak napisac...

Gość ejnanana
Im going home on friday morning, i was wondering if you could take care of my cat? all you need to do is give him fresh water and dry food twice a day (morning and evening). you can also play with him, he has got his own toys. please dont open the windows as he can run away, and hes scared of loud music. thanks a lot for taking care of my cat! tomek, i cant do the shopping today, my tooth is killing me,so i have to go to dentist, but ive made a dinner, tomato soup and chops are in the fridge,just warm it up. we can go to the shop together,tomorrow morning,deal?

Gość dzony siwy was
No na lekcje angielskiego,bardzo Ci dziekuje dobra kobieto,dobrze to jest?

Gość ejnanana
he's got his own toys please dont open the windows cause he can run away but ive made you a dinner drobne poprawki, ja tak bym to wlasnie napisala...choc te idiotyczne szkolne zadania w ogole nie maja sensu,jak mozesz sie pytac,czy kumpel zajmie sie kotem,i od razu dac mu wskazowki jak to zrobic,a na koncu podziekowac za opieke...dno!!

Gość dzony siwy was
No wiem ze masakra ale ja tego nie wymyslilem.

Gość dzony siwy was
Podnosze,moze komus jeszcze sie bedzie chcialo pomoc.

Gość bogaty samotny
I've cooked a dinner for you. Please do not open the windows or he will run away... He has a lot of toys. We can go shopping tomorrow if you like?

Gość bogaty samotny
I will be travelling home on friday. I would be so grateful if you could look after my cat! All he needs is some dry food and fresh water twice a day (in the morning and evening is just fine). Please don't pump up the volume - loud music will scare the hell out of him...

Gość bogaty samotny
To było naprawdę po angielsku... ułóż to sobie w kolejności i jak coś brakuje to daj znać. Poprzednie tłumaczenia są mocno infantylne, a miejscami niedopuszczalne ze względu na formę, itp.

Gość dzony siwy was
Dziekuje bardzo,a jak przetlumaczyc taka glupote:"Niestety nie przyjade na slub gdyz jestem w ciazy i nie moge podrozowac samolotem.Mam nadzieje ze wkrotce przylecisz do Polski i wtedy sie spotkamy".