Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiewióreczka86

Bromergon - POMOCY

Polecane posty

Gość Wiewióreczka86

Dziewczyny mam pytanie do tych które brały lub biorą Bromergon. Jak radziłyście sobie z wymiotami? Ja już nie daję rady, od 4 dni nie mogę jeść, ciągle mnie mdli, kilka razy wymiotuję i ciśnienie mam max 90/55 a normalnie mam dużo wyższe. Śpię po 12 - 13 godzin, nie mogę normalnie funkcjonować. Pierwszego dnia stosowania tego leku miałam omdlenie. Chwilowo nie mam możliwości skontaktowania się z moim gin. Wiem, że organizm potrzebuje czasu aby się przestawić ale jak mogę sobie pomóc? Bo ja się dosłownie wykańczam....

Gość spróbuj pić dużo
wody nie gazowanej, jeśli nie możesz jeść to się nie zmuszaj, i jak już będziesz mogła skontaktować się ze swoim lekarzem to to zrób i może da ci jakiś zamiennik.

Gość Yukki
też znam ten ból. U mnie wszystkie dolegliwości minęły po tygodniu. Ginekolog kazał się przez ten czas męczyć a więc się męczyłam. Głowa do Góry, z każdym kolejnym dniem będzie coraz lepiej. A i tak jak na górze ktoś napisał koniecznie pij dużo wody.

Gość rosa5
ja też brałam bromergon i czułam się fatalnie omdlenia zawroty głowy itp. nie mogłam normalnie funkcjonować lekarz kazał odstawić i przepisał norprolac po nim było zdecydowanie lepiej choć na początku wymiotowałam